Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    BilbGame's Avatar
    Join Date
    Mar 2013
    Gender
    male
    Posts
    48
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    My Mood
    Amazed

    Unhappy Always lost connection to server

    I created a new account and when I start playing I get this "Lost connection to server ..."

  2. #2
    Predator's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Gender
    male
    Location
    君の名は。🌸
    Posts
    11,465
    Reputation
    2658
    Thanks
    4,919
    My Mood
    Yeehaw
    Quote Originally Posted by BilbGame View Post
    I created a new account and when I start playing I get this "Lost connection to server ..."
    Are you running any hacks? If you are using Jabber's hack try to not use that and see if the game runs fine.
























    MPGH Member Since: 2011
    AVA Minion Since: 7.14.2013 - 7.4.2014
    Skype: MPGH.Commanderr
    Email: Commanderr@live.com
    Timezone: PST (GMT - 7:00) California

    進撃の巨人

    私は武器販売業者と一緒に旅行した

    犬の日が終わった


     








    If you want to contact me, drop me a Skype!
    CONTACT|RULES|AVA|VOUCHES









    Hi. So you've scrolled down this far. Impressive! Well here's your prize: rep me and leave me a smiley face as the message and add me as a friend and I'll rep you back. No questions asked!

  3. #3
    BilbGame's Avatar
    Join Date
    Mar 2013
    Gender
    male
    Posts
    48
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    My Mood
    Amazed
    no, just running AVA.exe
    Quote Originally Posted by Commanderr View Post


    Are you running any hacks? If you are using Jabber's hack try to not use that and see if the game runs fine.

  4. #4
    Predator's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Gender
    male
    Location
    君の名は。🌸
    Posts
    11,465
    Reputation
    2658
    Thanks
    4,919
    My Mood
    Yeehaw
    Then it must be the server connection...
























    MPGH Member Since: 2011
    AVA Minion Since: 7.14.2013 - 7.4.2014
    Skype: MPGH.Commanderr
    Email: Commanderr@live.com
    Timezone: PST (GMT - 7:00) California

    進撃の巨人

    私は武器販売業者と一緒に旅行した

    犬の日が終わった


     








    If you want to contact me, drop me a Skype!
    CONTACT|RULES|AVA|VOUCHES









    Hi. So you've scrolled down this far. Impressive! Well here's your prize: rep me and leave me a smiley face as the message and add me as a friend and I'll rep you back. No questions asked!

  5. #5
    BilbGame's Avatar
    Join Date
    Mar 2013
    Gender
    male
    Posts
    48
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    My Mood
    Amazed
    I changed my ISP and the game runs fine. But I need to fix it, because the ISP that runs fine will be removed from my house.

    ---------- Post added at 02:57 AM ---------- Previous post was at 02:56 AM ----------

    I have connection for other sites but in AVA "Lost connection" after 20sec approximately

  6. #6
    codexstriker's Avatar
    Join Date
    May 2013
    Gender
    male
    Location
    Sydney
    Posts
    550
    Reputation
    10
    Thanks
    32
    My Mood
    Inspired
    Then it is probably the aeria servers.

  7. #7
    Predator's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Gender
    male
    Location
    君の名は。🌸
    Posts
    11,465
    Reputation
    2658
    Thanks
    4,919
    My Mood
    Yeehaw
    It shouldnt been happening right now. If it is please make another thread.

    Closed.
























    MPGH Member Since: 2011
    AVA Minion Since: 7.14.2013 - 7.4.2014
    Skype: MPGH.Commanderr
    Email: Commanderr@live.com
    Timezone: PST (GMT - 7:00) California

    進撃の巨人

    私は武器販売業者と一緒に旅行した

    犬の日が終わった


     








    If you want to contact me, drop me a Skype!
    CONTACT|RULES|AVA|VOUCHES









    Hi. So you've scrolled down this far. Impressive! Well here's your prize: rep me and leave me a smiley face as the message and add me as a friend and I'll rep you back. No questions asked!

Similar Threads

  1. [Help Request] "lost connection to server" ERROR
    By arthordieux2 in forum Alliance of Valiant Arms (AVA) Help
    Replies: 3
    Last Post: 10-12-2012, 10:03 AM
  2. lost connection to server !
    By arthordieux2 in forum Alliance of Valiant Arms (AVA) Help
    Replies: 2
    Last Post: 10-07-2012, 06:26 AM
  3. [Solved] Lost Connection With Server error
    By aLcohoL_95 in forum Combat Arms EU Help
    Replies: 1
    Last Post: 07-21-2011, 12:53 PM
  4. Lost Connection To Server.
    By muumimamma in forum Alliance of Valiant Arms (AVA) Help
    Replies: 10
    Last Post: 06-23-2011, 03:36 PM
  5. Lost connection to server ?
    By accepted12 in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 9
    Last Post: 08-20-2008, 07:47 PM