Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    zer0card's Avatar
    Join Date
    Feb 2014
    Gender
    male
    Posts
    26
    Reputation
    10
    Thanks
    2

    Question Need about farming. (Need Instructions)

    Hello folks,
    i played some crossfire back then, but now im back, with horsepower.

    Anyways, i want to farm ingame, but since i have been gone for too long, i dont know what to use.
    I know that i should use VMWare, but is there any way to make bots spin to look like they are not AFK?

    I have a pretty decent pc.
    16 gbs of ram and enough GPU & CPU to make this work, besides that, even a laptop with 8gigs and another mid tier pc with 4gbs.

    If you can help me, please, send me request on skype: zer0card

    If you can help me 100% i promise you to help you farm some exp. (even some lvls.)

  2. #2
    jensiwaa's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Gender
    male
    Posts
    103
    Reputation
    10
    Thanks
    15
    My Mood
    Amused
    I don´t know if you found a way to do this yet, but if you did I would like to know it too.

  3. #3
    xzediise123's Avatar
    Join Date
    Nov 2015
    Gender
    male
    Posts
    5
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Happy
    Well. I guess that you're searching for an AFK bot. For the bots not to leave the game....... Well after since 2.0 patch bots have not been working.. Clients such as macro clients that press on your keyboard etc. Gets x-traped for some reason... But... If you're looking for an bypass for vmware. To prevent this "Sorry, this application can not run under a virtual machine" i can sell you a perfect bypass.

  4. #4
    Russian Spy's Avatar
    Join Date
    Sep 2015
    Gender
    male
    Location
    Vodka store
    Posts
    506
    Reputation
    102
    Thanks
    39
    My Mood
    Cold
    Like kill farming? You can play zombie mode, for some reason zombie mode raises my KD.

  5. #5
    zer0card's Avatar
    Join Date
    Feb 2014
    Gender
    male
    Posts
    26
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    I found a way to farm CF exp using a Virtual machine, but before turning it on, i use a cheap bypass that i bought for $30.

    But since ive seen how things are in CF, i dont think ill be doing some farming.

Similar Threads

  1. IP farming need lil help about that
    By nikolayl in forum League of Legends Help
    Replies: 22
    Last Post: 11-13-2011, 08:04 PM
  2. [Help] i need a farming partner
    By a7xliv in forum CrossFire Hacks & Cheats
    Replies: 3
    Last Post: 02-18-2010, 10:09 PM
  3. urgent i need a farming cla
    By t4rg3t in forum CrossFire Clan Recruitment & Advertising
    Replies: 0
    Last Post: 01-18-2010, 07:16 AM
  4. I Need A Farming Clan
    By sultan2b in forum CrossFire Clan Recruitment & Advertising
    Replies: 22
    Last Post: 01-15-2010, 03:40 AM
  5. About Warrock... Need help pls.
    By william1033 in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 2
    Last Post: 06-25-2009, 12:04 PM