Results 1 to 12 of 12
  1. #1
    Mentos114's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Gender
    male
    Location
    Germany
    Posts
    47
    Reputation
    10
    Thanks
    2

    To stupid to farm??

    Hey guys,

    yesterday i tried with a friend and 3 PC's to farm. we did a game wit 1vs2 and ship 40 Kills to try it out! so we did the 40 kills and game finished, but then we all saw the "loading game results" screen for about 10 sec and then we all moved to the lobby and the game didnt show up in the statistic...
    So who knows, why it doesnt count?? what do we have to do that it count? do we have to run around with the cows or do we have to shoot? or whats the secret? I hope u guys know that!!!

    sorry for my bad english...im german...

  2. #2
    Mentos114's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Gender
    male
    Location
    Germany
    Posts
    47
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    Nobody knows???

  3. #3
    flight101's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Gender
    male
    Posts
    74
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    it just a bug man ps can i farm with u guys sometime ? pm me Snip3r-Fr3aK

    Thxx.

  4. #4
    B0ttl3's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Gender
    male
    Posts
    465
    Reputation
    13
    Thanks
    33
    My Mood
    Cynical
    The issue was just a bug.



    However, if you want to farm, I suggest you set the timer to "Fifteen minutes".



    This will allow you to, in a 1v1, get at best 159 kills (tested ship, Colt pistol headshots, 0 second respawn [no hacks enabled]). If you use a gun and do not repair it, you will get roughly 600 GP, and roughly 700 EXP.


    With two players, I would assume that the number would be slightly under double that. Slightly under due to the fact that you have to re-aim every time. I would say 280 for two players (again, with the Colt: some guns allow for dual-headshots e.g. M700).

  5. #5
    Mentos114's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Gender
    male
    Location
    Germany
    Posts
    47
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    so its just a bug...hui i thought i cant farm!!
    ok so i will try it again! is the bug fixed now? how do you know that this is/was a bug!!

  6. #6
    B0ttl3's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Gender
    male
    Posts
    465
    Reputation
    13
    Thanks
    33
    My Mood
    Cynical
    Quote Originally Posted by Mentos114 View Post
    so its just a bug...hui i thought i cant farm!!
    ok so i will try it again! is the bug fixed now? how do you know that this is/was a bug!!
    It happens randomly. Some games just won't count toward your statistics :-)
    Quote of the week: "Others define me, but ever may I choose a different word."



    Quote Originally Posted by SkyLite View Post
    a great philosopher knows more than me in this
    @B0ttl3
    I can read your mind.

  7. #7
    Mentos114's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Gender
    male
    Location
    Germany
    Posts
    47
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    Quote Originally Posted by B0ttl3 View Post
    It happens randomly. Some games just won't count toward your statistics :-)
    that WASNT RANDOMLY at all!!!! i never had it before or after, but we had it with diffrent combinations diffrent days 5 times!!!! that must be something else!!!!

    maybe you could just write how you farm?!! pls!!!!

    is it xFire??? or a anti farm tool? im quite sure it isnt just a randoml thing!!!

  8. #8
    B0ttl3's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Gender
    male
    Posts
    465
    Reputation
    13
    Thanks
    33
    My Mood
    Cynical
    Quote Originally Posted by Mentos114 View Post
    that WASNT RANDOMLY at all!!!! i never had it before or after, but we had it with diffrent combinations diffrent days 5 times!!!! that must be something else!!!!

    maybe you could just write how you farm?!! pls!!!!

    is it xFire??? or a anti farm tool? im quite sure it isnt just a randoml thing!!!
    Oh. I've had a similar bug to me, but never multiple times. In that case, I'm not sure. Farming isn't "patched". However, you might have a program error of some sort.

    Both of you reinstall CF? I'm not really an expert on these sort of things...other MPGH people might be, though...
    Quote of the week: "Others define me, but ever may I choose a different word."



    Quote Originally Posted by SkyLite View Post
    a great philosopher knows more than me in this
    @B0ttl3
    I can read your mind.

  9. The Following User Says Thank You to B0ttl3 For This Useful Post:

    Mentos114 (03-03-2011)

  10. #9
    Mentos114's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Gender
    male
    Location
    Germany
    Posts
    47
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    ok maybe it helps to reinstall no we didnt...i will try it without xFire!
    im sure they are experts but not here mybe i post it in the genereal forum!

    ok you where right...it was a bug and its fixed!

    thanks!!
    Last edited by Mentos114; 03-03-2011 at 02:50 AM.

  11. #10
    B0ttl3's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Gender
    male
    Posts
    465
    Reputation
    13
    Thanks
    33
    My Mood
    Cynical
    Happy to help. *request close*

  12. #11
    Sniper4drian!'s Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Gender
    male
    Posts
    27
    Reputation
    10
    Thanks
    8
    My Mood
    Tired
    Play on US West.
    In UK1 -UK5 is Farming patched.

  13. #12
    Mentos114's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Gender
    male
    Location
    Germany
    Posts
    47
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    will it come everywhere??? hope not!