Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 17
  1. #1
    MohameDawood's Avatar
    Join Date
    Jan 2015
    Gender
    male
    Posts
    16
    Reputation
    10
    Thanks
    0

    need some help in farming

    hello guy,s i,m new here
    Let me Enter in the heart of the matter
    i Heard that (VIP) Players can get Exp from killing them selves by Grenade and get (Marshal) in just 2~3 weeks , i,m dissatisfield as this feature only for (VIP,s) .
    my account in CF NA is SFC 5th , i want to level up fast with farming to (FIRST LIEUTENANT) or (SECOND LIEUTENANT) rank , i have just about 2 weeks to get this Rank or maybe 3 Untill School opening so i will be busy and my playing time will be more less .
    i need some help in this any teps to farm or something else , i try to search for Farm Bot but Without avail
    so can the connoisseur help me !!

  2. #2
    comadra's Avatar
    Join Date
    Jan 2015
    Gender
    male
    Posts
    95
    Reputation
    21
    Thanks
    10
    Quote Originally Posted by MohameDawood View Post
    hello guy,s i,m new here
    Let me Enter in the heart of the matter
    i Heard that (VIP) Players can get Exp from killing them selves by Grenade and get (Marshal) in just 2~3 weeks , i,m dissatisfield as this feature only for (VIP,s) .
    my account in CF NA is SFC 5th , i want to level up fast with farming to (FIRST LIEUTENANT) or (SECOND LIEUTENANT) rank , i have just about 2 weeks to get this Rank or maybe 3 Untill School opening so i will be busy and my playing time will be more less .
    i need some help in this any teps to farm or something else , i try to search for Farm Bot but Without avail
    so can the connoisseur help me !!
    lol ....i never saw guys with vip can get to marshall in only 2 or even 3 weeks...and if you want to farm you can buy vip guns and got to na 4 servers ...you will have max 3k exp per once...if you wanted a bot i guess some guy are selling stuff like that

  3. #3
    MohameDawood's Avatar
    Join Date
    Jan 2015
    Gender
    male
    Posts
    16
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Quote Originally Posted by comadra View Post
    lol ....i never saw guys with vip can get to marshall in only 2 or even 3 weeks...and if you want to farm you can buy vip guns and got to na 4 servers ...you will have max 3k exp per once...if you wanted a bot i guess some guy are selling stuff like that
    well , i know some friends in CF get Marshal in 3 weeks about 20H boting , After all my proplem is I cant buy VIP weapon becuase in my country 4.000 Zp = 30 L.E , so Lowest price for VIP Weapons is 100.000 Zp = about 600 L.E so it,s Hard to get it
    i need any way to level up with low price or just for free !
    i can buy the bot if i found it

  4. #4
    comadra's Avatar
    Join Date
    Jan 2015
    Gender
    male
    Posts
    95
    Reputation
    21
    Thanks
    10
    Quote Originally Posted by MohameDawood View Post
    well , i know some friends in CF get Marshal in 3 weeks about 20H boting , After all my proplem is I cant buy VIP weapon becuase in my country 4.000 Zp = 30 L.E , so Lowest price for VIP Weapons is 100.000 Zp = about 600 L.E so it,s Hard to get it
    i need any way to level up with low price or just for free !
    i can buy the bot if i found it
    will be useless cause max you can get is 300 exp ...i mean 1/10 what vip players get

  5. #5
    MohameDawood's Avatar
    Join Date
    Jan 2015
    Gender
    male
    Posts
    16
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Quote Originally Posted by comadra View Post
    will be useless cause max you can get is 300 exp ...i mean 1/10 what vip players get
    what will be useless ?
    i get 1k exp from farming with my brother in TD Match (in Event Exp 100%)
    But it take long time so ineed fast way than this

  6. #6
    comadra's Avatar
    Join Date
    Jan 2015
    Gender
    male
    Posts
    95
    Reputation
    21
    Thanks
    10
    Quote Originally Posted by MohameDawood View Post
    what will be useless ?
    i get 1k exp from farming with my brother in TD Match (in Event Exp 100%)
    But it take long time so ineed fast way than this
    lol dude...did you even read what i did type ... my point is ...you can't farm fast with out vip....or you can farm in hm .. it will get you a lot of gp/exp

  7. #7
    MohameDawood's Avatar
    Join Date
    Jan 2015
    Gender
    male
    Posts
    16
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Quote Originally Posted by comadra View Post
    lol dude...did you even read what i did type ... my point is ...you can't farm fast with out vip....or you can farm in hm .. it will get you a lot of gp/exp
    you mean hero mode ? how can i farm in it
    it will be enough to me if i get 1k exp in 1~2k match

  8. #8
    Diamond's Avatar
    Join Date
    Apr 2013
    Gender
    male
    Location
    GTA Section
    Posts
    2,696
    Reputation
    348
    Thanks
    2,656
    My Mood
    Devilish
    Quote Originally Posted by comadra View Post
    lol dude...did you even read what i did type ... my point is ...you can't farm fast with out vip....or you can farm in hm .. it will get you a lot of gp/exp
    Sure you can farm fast without VIP, if you have a good computer to run bots that is .




    WARNING: Skype name is "fastifan" without live, dots, or any other characters. If you are to contact me on Skype for transactions, confirm you're talking to me on MPGH first.




    MPGH HISTORY:

    Registered Since 4-23-2013
    Editor 09-04-2013 - unknown
    Minion 10-22-2013 - 1-18-2014
    Donator 12-31-2014 - present
    Premium Seller 12-31-2016 - present
    Minion 03-15-2017 - present



  9. The Following User Says Thank You to Diamond For This Useful Post:

    comadra (02-01-2015)

  10. #9
    comadra's Avatar
    Join Date
    Jan 2015
    Gender
    male
    Posts
    95
    Reputation
    21
    Thanks
    10
    Quote Originally Posted by MrSpankYourGirl View Post


    Sure you can farm fast without VIP, if you have a good computer to run bots that is .
    hmm.. maybe but max you can get is 500 exp .. i believe

  11. #10
    MohameDawood's Avatar
    Join Date
    Jan 2015
    Gender
    male
    Posts
    16
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Quote Originally Posted by MrSpankYourGirl View Post


    Sure you can farm fast without VIP, if you have a good computer to run bots that is .
    i have a good computer i need the bots , how can i get it ? did you have a tutorial ?

    - - - Updated - - -

    guys i get 3k exp in 1 match in the event 100% and 200% exp it,s nice but it,s very boring becuse my brother open his account at his pc and we take turn by turn to be a cow so we can farming i need a bot or any programe anti afk

  12. #11
    Diamond's Avatar
    Join Date
    Apr 2013
    Gender
    male
    Location
    GTA Section
    Posts
    2,696
    Reputation
    348
    Thanks
    2,656
    My Mood
    Devilish
    Quote Originally Posted by comadra View Post
    hmm.. maybe but max you can get is 500 exp .. i believe
    Lol what? 500exp isn't max if you farm with bots from VMware


    - - - Updated - - -

    Quote Originally Posted by MohameDawood View Post
    i have a good computer i need the bots , how can i get it ? did you have a tutorial ?

    - - - Updated - - -

    guys i get 3k exp in 1 match in the event 100% and 200% exp it,s nice but it,s very boring becuse my brother open his account at his pc and we take turn by turn to be a cow so we can farming i need a bot or any programe anti afk
    Yes, you use VMware to run multiple Crossfire clients. Depends on your CPU and RAM mostly though. If you have a quad core i5 you're in luck.




    WARNING: Skype name is "fastifan" without live, dots, or any other characters. If you are to contact me on Skype for transactions, confirm you're talking to me on MPGH first.




    MPGH HISTORY:

    Registered Since 4-23-2013
    Editor 09-04-2013 - unknown
    Minion 10-22-2013 - 1-18-2014
    Donator 12-31-2014 - present
    Premium Seller 12-31-2016 - present
    Minion 03-15-2017 - present



  13. #12
    comadra's Avatar
    Join Date
    Jan 2015
    Gender
    male
    Posts
    95
    Reputation
    21
    Thanks
    10
    Quote Originally Posted by MrSpankYourGirl View Post


    Lol what? 500exp isn't max if you farm with bots from VMware


    - - - Updated - - -



    Yes, you use VMware to run multiple Crossfire clients. Depends on your CPU and RAM mostly though. If you have a quad core i5 you're in luck.
    if i used it...can it some how be dangerous to my accounts...i mean getting blocked etc :?

  14. #13
    MohameDawood's Avatar
    Join Date
    Jan 2015
    Gender
    male
    Posts
    16
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Quote Originally Posted by MrSpankYourGirl View Post
    Yes, you use VMware to run multiple Crossfire clients. Depends on your CPU and RAM mostly though. If you have a quad core i5 you're in luck.
    my proplem not in using VMware , my accounts 'cows' will get kicked from the room to be Idle so i need anti afk bot !

  15. #14
    Diamond's Avatar
    Join Date
    Apr 2013
    Gender
    male
    Location
    GTA Section
    Posts
    2,696
    Reputation
    348
    Thanks
    2,656
    My Mood
    Devilish
    Quote Originally Posted by MohameDawood View Post
    my proplem not in using VMware , my accounts 'cows' will get kicked from the room to be Idle so i need anti afk bot !
    Try this. Read carefully and let me know if it works or not. I'll be trying it soon too




    WARNING: Skype name is "fastifan" without live, dots, or any other characters. If you are to contact me on Skype for transactions, confirm you're talking to me on MPGH first.




    MPGH HISTORY:

    Registered Since 4-23-2013
    Editor 09-04-2013 - unknown
    Minion 10-22-2013 - 1-18-2014
    Donator 12-31-2014 - present
    Premium Seller 12-31-2016 - present
    Minion 03-15-2017 - present



  16. #15
    MohameDawood's Avatar
    Join Date
    Jan 2015
    Gender
    male
    Posts
    16
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Quote Originally Posted by MrSpankYourGirl View Post
    Try this. Read carefully and let me know if it works or not. I'll be trying it soon too
    i,m not understand you ? try what ?

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. [Help Request] Need some help with my Project
    By Vertual~ in forum Call of Duty Modern Warfare 3 Help
    Replies: 2
    Last Post: 01-30-2012, 04:33 PM
  2. [Help Request] need some help plz
    By crappule20 in forum Combat Arms Help
    Replies: 2
    Last Post: 12-10-2011, 11:25 AM
  3. [Help Request] Need some help with my server premisions
    By pero122 in forum Minecraft Help
    Replies: 5
    Last Post: 11-07-2011, 10:55 PM
  4. [Help Request] Need some help to make a bot
    By Domo in forum Vindictus Help
    Replies: 6
    Last Post: 05-21-2011, 10:15 AM
  5. [Help Request] I need some help with binding eps7
    By v1zhaixingv1 in forum Vindictus Help
    Replies: 3
    Last Post: 05-18-2011, 09:25 PM