Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    MohameDawood's Avatar
    Join Date
    Jan 2015
    Gender
    male
    Posts
    16
    Reputation
    10
    Thanks
    0

    proplem in CF on VMware 10

    i install vm at VMware 10 and run crossfire in the start when i open the game i get this error from x-trap:

    [SPOILER][/SPOILER]

    and when i login to my account the game exite automatically

    i do this this steps to be able run cf on the vm :
    Step One: Power on the virtual machine and (INSIDE the Virtual Machine, not the host OS) go to Start, Run, Regedit and go to this directory:
    HKEY_LOCAL_MACHINE/SYSTEM/CurrentControl*Set/Control/Class/{4D36E968-E325-11CE-BF*C1-08002BE10318}/0000

    Step Two:
    Once you have the folder "0000" highlighted, right click "DriverDesc" and click modify. Once you have done that, erase the value data (On Windows XP SP3, mine was named VMWare SVGA II) and click ok. On Windows 7, it should be VMWare SVGA 3D or something along those lines.
    and i edite the windows8.vms file and put this code :
    svga.vramSize = 268435456
    monitor_control.restrict_backdoor = "true"
    isolation.tools.getPtrLocation.disable = "true"
    isolation.tools.setPtrLocation.disable = "true"
    isolation.tools.setVersion.disable = "true"
    isolation.tools.getVersion.disable = "true"
    monitor_control.disable_directexec = "true"

    so what is the proplem ?
    can anyone help me !
    Last edited by MohameDawood; 02-02-2015 at 08:44 AM.

  2. #2
    Jacobftww's Avatar
    Join Date
    Nov 2013
    Gender
    male
    Location
    Karamja
    Posts
    70
    Reputation
    10
    Thanks
    6
    My Mood
    Relaxed
    Bump, I also wanna know a fix for this

  3. #3
    Jonathan's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Gender
    male
    Posts
    514
    Reputation
    10
    Thanks
    77
    My Mood
    Devilish
    Wrong version of VMWare & wrong codes...

  4. #4
    Insane.'s Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Gender
    male
    Posts
    1,263
    Reputation
    22
    Thanks
    132
    It's not the wrong version of VMware...

  5. #5
    Jonathan's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Gender
    male
    Posts
    514
    Reputation
    10
    Thanks
    77
    My Mood
    Devilish
    Well everyone I know that uses VMware uses version 7.

  6. #6
    SilentGoDs's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Gender
    male
    Location
    Running Through the 6
    Posts
    105
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    My Mood
    Chatty
    Did you ever find a fix i wanna know how to do this vmware farming stuff.

  7. #7
    badicecube's Avatar
    Join Date
    May 2015
    Gender
    male
    Posts
    47
    Reputation
    10
    Thanks
    6
    Quote Originally Posted by SilentGoDs View Post
    Did you ever find a fix i wanna know how to do this vmware farming stuff.
    https://www.mpgh.net/forum/showthread.php?t=734441

    There was always a fix
    Start by doing what's necessary; then do what's possible; and suddenly you are doing the impossible.


    Start where you are. Use what you have. Do what you can.



    Enjoy

Similar Threads

  1. [Solved] Help Please Proplem with Vmware :(
    By khalidsalem in forum CrossFire Help
    Replies: 1
    Last Post: 09-04-2012, 07:13 PM
  2. Run 1 PC on 2 CrossFire (With VMware Workstation X-Trap Bypass Code)
    By djbadboys in forum CrossFire Discussions
    Replies: 234
    Last Post: 06-11-2010, 03:00 AM
  3. [Info] vmware workstation
    By nenab93 in forum CrossFire Hacks & Cheats
    Replies: 18
    Last Post: 02-01-2010, 11:23 AM
  4. [Tutorial] TO all who have a proplem with ijji error [-3012] fixed and works for me 100%
    By akram_abdo in forum Soldier Front General
    Replies: 12
    Last Post: 01-23-2010, 04:26 PM
  5. messenger proplem
    By gunslinger55 in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 4
    Last Post: 01-01-2009, 04:24 AM