Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    supercarz1991's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Location
    North of Hell, South of Heaven
    Posts
    6,086
    Reputation
    357
    Thanks
    3,461
    My Mood
    Doh

    Just something about Hacks Overall on CA

    Someone PM'd me this question and I realized it was something I for once had no idea about (i've been out of the CA loop for a long time, so I didn't know what to answer)

    Why can't we make hacks for CA with External Tools like C# WinForms and hooks through that? I figure its because of the Anti-Cheat in place, but i've never understood it either
    @killingspree888 hopefully an answer shows up here for ya

    commando: You're probably the best non-coder coder I know LOL


  2. The Following User Says Thank You to supercarz1991 For This Useful Post:

    killingspree888 (12-04-2016)

  3. #2
    killingspree888's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Posts
    391
    Reputation
    12
    Thanks
    44
    My Mood
    Angelic
    Thanks, it's helpful to know that

  4. #3
    matypatty's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    male
    Posts
    866
    Reputation
    229
    Thanks
    2,693
    My Mood
    Amused
    The simple answer is anticheat. Its much easier for an anticheat to detect another process editing memory than the process itself. There are ways around it but they wont be worth your while sadly.

    My advice would be to mess around with a game that has either no anticheat or a very simple implementation of one, combat arms has been abused in every way possible and at this point they are a bit of a war hardened veteran for someone just starting out.

  5. The Following User Says Thank You to matypatty For This Useful Post:

    killingspree888 (12-06-2016)

  6. #4
    Skaterforeva1's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Gender
    male
    Location
    Up your ass
    Posts
    925
    Reputation
    32
    Thanks
    481
    My Mood
    Psychedelic
    I hardly remember how the anti cheat worked and i have no idea how the new one is but my legit account was banned because of my ip. It was the only account that i never hacked on. But my private didn't have a bypass but was an instant crash using present and endscene hook. So not even sure how to go about making a new bypass cause everything i had just insta crash.




    ^Suck it!

  7. #5
    Heroes's Avatar
    Join Date
    Jan 2016
    Gender
    male
    Location
    GameMon.des
    Posts
    2,446
    Reputation
    210
    Thanks
    11,861
    My Mood
    Innocent
    Has been over a weeks since the last bump, assumming solved.

    /Closed.


    MPGH History:
    Member: 02/1/2016
    Contributor: 29/6/2016
    Minion: 25/8/2016
    Former Staff: 07/02/2017
    Minion: 21/9/2017

Similar Threads

  1. [Discussion] something about hacks...
    By vlegend in forum Counter Strike: Global Offensive Discussions
    Replies: 1
    Last Post: 09-10-2014, 08:03 AM
  2. Just thought I'd share something about AE Support.
    By The Inquisition in forum Adventure Quest Worlds (AQW) Discussions
    Replies: 12
    Last Post: 12-01-2013, 02:16 PM
  3. [Solved] Just a question about hacks.
    By Dr.Whooves in forum Combat Arms Help
    Replies: 2
    Last Post: 05-08-2013, 03:33 PM
  4. Just asking something (About Guns)
    By 1skillz in forum CrossFire Hacks & Cheats
    Replies: 5
    Last Post: 12-21-2009, 10:06 AM
  5. Not really a request just asking about something
    By bllacke in forum Programming Tutorial Requests
    Replies: 1
    Last Post: 12-18-2008, 12:16 PM