Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    ceesar90's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Gender
    male
    Posts
    13
    Reputation
    10
    Thanks
    0

    Is possible change mw3 sound?

    Hey, i want to increase sound foots but idk how, anyone here know?
    ty, just like MW2 Sitrep Pro.

  2. #2
    Royce's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Gender
    male
    Posts
    16,649
    Reputation
    2989
    Thanks
    5,874
    You just answered you own silly question.

    No thiis is not possible, But you can use a perk.
    Contact me via
    | |
     
    Nig Boi since - 12.15.96
    MPGH Member Since - 12.28.08
    MPGH Cocksucker Since - 05.17.12
    MPGH Wiki Manager Since - 11.16.12
    ROTMG Minion Since -10.22.13
    PB Minion Since - 12.12.13

    R.I.P Royce Since - 1.13.14
    The Return (ROTMG) since 03.23.15
    GTA Minion since 04.22.15

    R.I.P Royce again since 06.28.15
    The Return again(Steam) since 02.28.17
     
    "well ain't dat sum shit. Sucks for you, but you did well professionally, and nobody can ever say you would be shit at any future positions. But you just gotta know when to not fuck up, or just go the silent mod route like tommi, or ravallo, or nico." - Doc


    Quote Originally Posted by Illuminarly View Post
    Did you refresh the thread and see my comment? No way you replied that quickly


  3. #3
    willrulz188's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Gender
    male
    Location
    Ohio?
    Posts
    1,786
    Reputation
    35
    Thanks
    231
    My Mood
    Amazed
    head set? -.-
    Question ALL statements! ?
    You're in denial that you're in denial. ?

  4. #4
    Nachos's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Location
    Between Equator and The North Pole
    Posts
    2,986
    Reputation
    176
    Thanks
    917
    My Mood
    Blah


    The lines in my Steam are i's

  5. #5
    Royce's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Gender
    male
    Posts
    16,649
    Reputation
    2989
    Thanks
    5,874
    Quote Originally Posted by Nachos View Post
    Quote Originally Posted by willrulz188 View Post
    head set? -.-
    He is not even asking for all that -_-.
    Contact me via
    | |
     
    Nig Boi since - 12.15.96
    MPGH Member Since - 12.28.08
    MPGH Cocksucker Since - 05.17.12
    MPGH Wiki Manager Since - 11.16.12
    ROTMG Minion Since -10.22.13
    PB Minion Since - 12.12.13

    R.I.P Royce Since - 1.13.14
    The Return (ROTMG) since 03.23.15
    GTA Minion since 04.22.15

    R.I.P Royce again since 06.28.15
    The Return again(Steam) since 02.28.17
     
    "well ain't dat sum shit. Sucks for you, but you did well professionally, and nobody can ever say you would be shit at any future positions. But you just gotta know when to not fuck up, or just go the silent mod route like tommi, or ravallo, or nico." - Doc


    Quote Originally Posted by Illuminarly View Post
    Did you refresh the thread and see my comment? No way you replied that quickly


  6. #6
    Nachos's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Location
    Between Equator and The North Pole
    Posts
    2,986
    Reputation
    176
    Thanks
    917
    My Mood
    Blah
    Quote Originally Posted by Royce da 5'9" View Post
    He is not even asking for all that -_-.
    It was a way of saying that the only way is trough a headset or Audio Card.
    Last edited by Nachos; 04-05-2012 at 06:09 PM.


    The lines in my Steam are i's

  7. #7
    skeletonmage's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Gender
    male
    Posts
    123
    Reputation
    10
    Thanks
    27
    Uhm well, If you can change texture files, you SHOULD be able to change soundfiles as well, shouldn't you? Afaik MW3 is not using a special codec, like blops, especially that shit in the "raw" mod tool files, so it should be possible to replace certain sounds with silence ...?

  8. #8
    Nachos's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Location
    Between Equator and The North Pole
    Posts
    2,986
    Reputation
    176
    Thanks
    917
    My Mood
    Blah
    Quote Originally Posted by skeletonmage View Post
    Uhm well, If you can change texture files, you SHOULD be able to change soundfiles as well, shouldn't you? Afaik MW3 is not using a special codec, like blops, especially that shit in the "raw" mod tool files, so it should be possible to replace certain sounds with silence ...?
    Soo much is possible by texture modding but it might be quite challenging to make an empty sound file that has the same size as the original one...


    The lines in my Steam are i's

Similar Threads

  1. [Help] Change Gun Sounds [CSS]
    By Rickk12345 in forum CrossFire Mods & Rez Modding
    Replies: 9
    Last Post: 05-28-2011, 12:40 PM
  2. Tutorial on How to Change Gun Sounds
    By red564 in forum Combat Arms Mods & Rez Modding
    Replies: 13
    Last Post: 03-17-2010, 06:44 AM
  3. How do i change the sound in a crossmod?
    By adityab in forum Combat Arms Mod Discussion
    Replies: 5
    Last Post: 03-11-2010, 10:20 PM
  4. [TUT] How to change gun sounds.
    By Sphearow412 in forum Combat Arms Mod Discussion
    Replies: 7
    Last Post: 02-22-2010, 08:57 PM
  5. [LOL] Change WarRock Sounds
    By EndRiT in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 6
    Last Post: 03-03-2007, 08:35 PM