Page 2 of 48 FirstFirst 123412 ... LastLast
Results 16 to 30 of 718
  1. #16
    Greece's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Posts
    6
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Aggressive
    For me its working fine. Extreme Injector/Auto Inject, renamed IW5M.dat to IW5M.exe, Windowed Mode (no border)

  2. #17
    RobinC's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Gender
    male
    Location
    Mpgh.exe
    Posts
    1,771
    Reputation
    69
    Thanks
    3,677
    My Mood
    Aggressive
    Good release

  3. #18
    nekromantik's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Gender
    male
    Posts
    329
    Reputation
    10
    Thanks
    491
    My Mood
    Sad
    Quote Originally Posted by Kenshin13 View Post
    In the "Process Name" box, write "iw5m.dat" or "iw5mp.exe". Yes you can rename the iw5m.dat to iw5mp.exe to avoid updates. Now just start IW5M.
    You won't need to do this for TeknoMW3 as additional patching isn't needed.
    The game wont start and shows me an error message when I do that. Or how to do it? I went into my cod folder and renamed it. Aftert that game told me that it cant find (dont know exactly what)

    Anyway it works well but not the nametags. When I press f8 nothing happens. And the disable grenade thing doesnt work too. I still get flashed.
    Last edited by nekromantik; 11-18-2012 at 04:12 AM.

  4. #19
    Kenshin13's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Gender
    male
    Location
    Cloud 9
    Posts
    3,472
    Reputation
    564
    Thanks
    5,990
    My Mood
    Psychedelic
    .....Both work for me, also, don't run the LaunchIW5M.exe ...... You run the iw5mp.exe file...
    Also if you read the thread, the disabling of grenade effects automatically happens. I included it in the main loop.
    Last edited by Kenshin13; 11-18-2012 at 04:57 AM.

  5. The Following 2 Users Say Thank You to Kenshin13 For This Useful Post:

    Geomatrical 0 (12-25-2012),nekromantik (11-18-2012)

  6. #20
    Greece's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Posts
    6
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Aggressive
    i think he renames the LaunchIW5M

  7. #21
    nekromantik's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Gender
    male
    Posts
    329
    Reputation
    10
    Thanks
    491
    My Mood
    Sad
    Quote Originally Posted by Greece View Post
    i think he renames the LaunchIW5M
    Nope I renamed iw5m.dat

    And @Kenshin13 now it works, thanks. Anyway the name esp and grenades worked second time, i tried...
    maybe i made sth. wrong. But great release. Everything works now =)

  8. #22
    Kenshin13's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Gender
    male
    Location
    Cloud 9
    Posts
    3,472
    Reputation
    564
    Thanks
    5,990
    My Mood
    Psychedelic
    N.P. Glad to be of service. (+rep is always appreciated, that's my reward for this c:| .... )

  9. The Following User Says Thank You to Kenshin13 For This Useful Post:

    Geomatrical 0 (12-25-2012)

  10. #23
    playerbas5's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Gender
    male
    Posts
    7
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Amused
    Do I need to rename iw5m.dat --> iw5mp.exe?
    cuz if I do that, it'll give me an error as soon as I start mw3
    I've never used a hack, only because everytime it gives me errors.
    please help

  11. #24
    nekromantik's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Gender
    male
    Posts
    329
    Reputation
    10
    Thanks
    491
    My Mood
    Sad
    Quote Originally Posted by playerbas5 View Post
    Do I need to rename iw5m.dat --> iw5mp.exe?
    cuz if I do that, it'll give me an error as soon as I start mw3
    I've never used a hack, only because everytime it gives me errors.
    please help
    Had same problem. U have to start it after renaming directly (not LaunchIW5M.exe). U need to start iw5mp.exe (iw5m.dat before) by double clicking it.

  12. #25
    Kenshin13's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Gender
    male
    Location
    Cloud 9
    Posts
    3,472
    Reputation
    564
    Thanks
    5,990
    My Mood
    Psychedelic
    Guys, to point out, you don't need to rename IW5M.DAT to IW5MP.EXE
    You can run LaunchIW5M.exe normally but with the process name being "iw5m.dat"
    Then have the auto-inject option set in an injector before you start the LaunchIW5M.exe
    ............
    Please tell me the world isn't losing common sense....

  13. The Following User Says Thank You to Kenshin13 For This Useful Post:

    yeti99 (12-09-2012)

  14. #26
    brixxyke's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Gender
    male
    Posts
    2
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Why the release always run and for shooting it just doing a meele attack with a crouch, I don't get it.

  15. #27
    Kenshin13's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Gender
    male
    Location
    Cloud 9
    Posts
    3,472
    Reputation
    564
    Thanks
    5,990
    My Mood
    Psychedelic
    Quote Originally Posted by brixxyke View Post
    Why the release always run and for shooting it just doing a meele attack with a crouch, I don't get it.
    Because idiots do not read and understand instructions. That's why.

  16. The Following User Says Thank You to Kenshin13 For This Useful Post:

    Kackwurst100 (02-10-2013)

  17. #28
    playerbas5's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Gender
    male
    Posts
    7
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Amused
    Quote Originally Posted by Kenshin13 View Post
    Guys, to point out, you don't need to rename IW5M.DAT to IW5MP.EXE
    You can run LaunchIW5M.exe normally but with the process name being "iw5m.dat"
    Then have the auto-inject option set in an injector before you start the LaunchIW5M.exe
    ............
    Please tell me the world isn't losing common sense....
    If I do that I always get an error: iw5m.dat stopped working.

  18. #29
    brixxyke's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Gender
    male
    Posts
    2
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Sorry, I was the noob, didn't read the autoinject method. My excuse.

    ---------- Post added at 12:06 PM ---------- Previous post was at 11:59 AM ----------

    but the game now still freezes with auto inject on connecting to a server. Any solution ?

  19. #30
    Kenshin13's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Gender
    male
    Location
    Cloud 9
    Posts
    3,472
    Reputation
    564
    Thanks
    5,990
    My Mood
    Psychedelic
    Uhh...no idea guys, it works for my friends and myself....
    Try disabling your antivirus, running the injector as an administrator or inject it on a safe mode prompt.
    Also try disabling Data Execution Prevention (Google -_-) for LaunchIW5M.exe, iw5m.exe/iw5mp.exe (You can't select a .dat file so rename iw5m.dat to the ones to the left)
    Last edited by Kenshin13; 11-18-2012 at 11:43 AM.

Page 2 of 48 FirstFirst 123412 ... LastLast

Similar Threads

  1. [Release] TeknoMW3 Trainer/Multihack (V1.0) -- PLEASE REPORT BUGS
    By [EPiC] Rev in forum Call of Duty Modern Warfare 3 Private Server Hacks
    Replies: 18
    Last Post: 01-21-2014, 02:22 PM
  2. [Release] 4D1 ,TeknoMw3 Trainer (Multihack)
    By H34T0 in forum Call of Duty Modern Warfare 3 Private Server Hacks
    Replies: 32
    Last Post: 06-15-2013, 02:40 PM
  3. [Outdated] TeknoMW3 ESP
    By mwxplayer in forum Call of Duty Modern Warfare 3 Private Server Hacks
    Replies: 20
    Last Post: 01-05-2013, 06:53 AM
  4. ESP- Multihack difference?
    By squidmaster in forum Battlefield 3 (BF3) Hacks & Cheats
    Replies: 3
    Last Post: 07-10-2012, 05:16 PM
  5. [Release] MultiHack (ESP/NORECOIL/TEXTURE) All-In-One! FOUND BY MW2 HACK TEAM!
    By Koen in forum Call of Duty 6 - Modern Warfare 2 (MW2) Hacks
    Replies: 199
    Last Post: 02-16-2010, 08:50 PM