Thread: Virtual Machine

Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    syabilhamimi's Avatar
    Join Date
    Sep 2014
    Gender
    male
    Location
    마이크로 소프트 비주얼 스튜
    Posts
    198
    Reputation
    10
    Thanks
    41
    My Mood
    Lurking

    Virtual Machine

    1.Can Blackshot Run On Virtual Machine ?
    2.Can Blackshot Run On Macbook OS?

    나는 GFRIEND 사랑한다



  2. #2
    Smoke's Avatar
    Join Date
    Nov 2014
    Gender
    male
    Posts
    8,469
    Reputation
    2100
    Thanks
    3,761
    My Mood
    Amazed
    Quote Originally Posted by syabilhamimi View Post
    1.Can Blackshot Run On Virtual Machine ?
    2.Can Blackshot Run On Macbook OS?
    Yes you can, but it ONLY works on a 64 bit computers. It also lags at an extreme level aswell, so i suggest using a desktop computer.
    Last edited by Smoke; 11-22-2015 at 06:03 PM.


    CLICK TO BUY NOW!!


    MY ONLY SKYPE IS "SMOKE.MPGH" PRIVATE MESSAGE ME BEFORE TRADING BUYING/SELLING ANYTHING INVOLVING ME
    Quote Originally Posted by Liz View Post
    This is my first vouch, ever. Rapidgator account worked perfectly. Would buy in the future.

  3. The Following User Says Thank You to Smoke For This Useful Post:

    syabilhamimi (11-28-2015)

  4. #3
    syabilhamimi's Avatar
    Join Date
    Sep 2014
    Gender
    male
    Location
    마이크로 소프트 비주얼 스튜
    Posts
    198
    Reputation
    10
    Thanks
    41
    My Mood
    Lurking
    Quote Originally Posted by Smoke View Post
    Yes you can, but it ONLY works on a 64 bit computers. It also lags at an extreme level aswell, so i suggest using a desktop computer.
    Mac OS also can run?

    나는 GFRIEND 사랑한다



  5. #4
    ForeverGaming2's Avatar
    Join Date
    Dec 2014
    Gender
    male
    Location
    SG(SINGAPORE)
    Posts
    61
    Reputation
    10
    Thanks
    198
    My Mood
    Fine
    Quote Originally Posted by syabilhamimi View Post
    Mac OS also can run?
    No , It can't.

    Only Windows10/Windows8/Windows7/2000/XP/Vista.

  6. The Following User Says Thank You to ForeverGaming2 For This Useful Post:

    syabilhamimi (11-28-2015)

  7. #5
    syabilhamimi's Avatar
    Join Date
    Sep 2014
    Gender
    male
    Location
    마이크로 소프트 비주얼 스튜
    Posts
    198
    Reputation
    10
    Thanks
    41
    My Mood
    Lurking
    Quote Originally Posted by ForeverGaming2 View Post
    No , It can't.

    Only Windows10/Windows8/Windows7/2000/XP/Vista.
    Are you already tested on it??
    Too sad to hear that bs cant run on mac os,i want to buy a new laptop macbook...................
    Better i buy asus or alienware........ =.=

    나는 GFRIEND 사랑한다



  8. #6
    ForeverGaming2's Avatar
    Join Date
    Dec 2014
    Gender
    male
    Location
    SG(SINGAPORE)
    Posts
    61
    Reputation
    10
    Thanks
    198
    My Mood
    Fine
    Quote Originally Posted by syabilhamimi View Post
    Are you already tested on it??
    Too sad to hear that bs cant run on mac os,i want to buy a new laptop macbook...................
    Better i buy asus or alienware........ =.=
    Yeah , You should buy asus or alienware. Windows PC are better then Mac shit xD

  9. The Following User Says Thank You to ForeverGaming2 For This Useful Post:

    syabilhamimi (11-28-2015)

  10. #7
    syabilhamimi's Avatar
    Join Date
    Sep 2014
    Gender
    male
    Location
    마이크로 소프트 비주얼 스튜
    Posts
    198
    Reputation
    10
    Thanks
    41
    My Mood
    Lurking
    Quote Originally Posted by ForeverGaming2 View Post
    Yeah , You should buy asus or alienware. Windows PC are better then Mac shit xD
    My old computer dont support NX,shit yeah - Pentium 4 3.06 GHZ
    I going to buy i3,i5 or i7 processer more better

    BTW thanks for answering my question
    Last edited by syabilhamimi; 11-28-2015 at 09:07 AM.

    나는 GFRIEND 사랑한다



  11. #8
    President Obama's Avatar
    Join Date
    Nov 2015
    Gender
    male
    Posts
    243
    Reputation
    10
    Thanks
    13
    I guess BlackShot sea have blocked their game from running on VM for certain reasons.

  12. #9
    Smoke's Avatar
    Join Date
    Nov 2014
    Gender
    male
    Posts
    8,469
    Reputation
    2100
    Thanks
    3,761
    My Mood
    Amazed
    Quote Originally Posted by President Obama View Post
    I guess BlackShot sea have blocked their game from running on VM for certain reasons.
    Virtual Machine works on Windows.

    What are you talking about?


    CLICK TO BUY NOW!!


    MY ONLY SKYPE IS "SMOKE.MPGH" PRIVATE MESSAGE ME BEFORE TRADING BUYING/SELLING ANYTHING INVOLVING ME
    Quote Originally Posted by Liz View Post
    This is my first vouch, ever. Rapidgator account worked perfectly. Would buy in the future.

Similar Threads

  1. Does CF work on Virtual Machine?
    By -Devil- in forum CrossFire Discussions
    Replies: 7
    Last Post: 06-30-2010, 04:12 AM
  2. Virtual Machine
    By Toxin in forum CrossFire Help
    Replies: 4
    Last Post: 04-16-2010, 08:14 AM
  3. Java Virtual Machine
    By WhY_So_SeRiOuZ in forum Hardware & Software Support
    Replies: 0
    Last Post: 04-12-2010, 06:10 PM
  4. Where is Virtual Pc virtual machine config settings?
    By Mlkellinas in forum CrossFire Discussions
    Replies: 4
    Last Post: 03-22-2010, 10:42 AM
  5. Where is Virtual Pc virtual machine config settings?
    By Mlkellinas in forum CrossFire Discussions
    Replies: 6
    Last Post: 03-22-2010, 09:47 AM