Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    iHaxY's Avatar
    Join Date
    Oct 2014
    Gender
    male
    Location
    Sweden
    Posts
    21
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Dead

    Cant use any trainers

    I recently got back to AQW, i played it and tried a trainer. The trainer i tried was Le Bot and a error occured, not some kind of flash error it just keeps me loading the goddam map. It does this on all other trainers(Dark mystic, carbon, platinum) i dont know why. I would appreciate any kind of help thank you : )

  2. #2
    The T Editor's Avatar
    Join Date
    Nov 2014
    Gender
    male
    Location
    In a Chromosome
    Posts
    181
    Reputation
    10
    Thanks
    548
    My Mood
    Devilish
    Quote Originally Posted by iHaxY View Post
    I recently got back to AQW, i played it and tried a trainer. The trainer i tried was Le Bot and a error occured, not some kind of flash error it just keeps me loading the goddam map. It does this on all other trainers(Dark mystic, carbon, platinum) i dont know why. I would appreciate any kind of help thank you : )
    Is your internet connection slow?

  3. #3
    Hunter's Avatar
    Join Date
    Dec 2013
    Gender
    male
    Location
    Depths Of My Mind.
    Posts
    17,642
    Reputation
    3771
    Thanks
    6,104
    My Mood
    Cheerful
    /Moved to the correct section.

  4. #4
    Dab1996426's Avatar
    Join Date
    Jun 2015
    Gender
    female
    Posts
    2,896
    Reputation
    470
    Thanks
    3,709
    Update adobe flash?

  5. #5
    iHaxY's Avatar
    Join Date
    Oct 2014
    Gender
    male
    Location
    Sweden
    Posts
    21
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Dead
    I dont know if it is slow, 23,00 Mbit/s Download speed

    - - - Updated - - -

    Quote Originally Posted by The T Editor View Post


    Is your internet connection slow?
    I dont know if it is slow, 23,00 Mbit/s Download speed

  6. #6
    The T Editor's Avatar
    Join Date
    Nov 2014
    Gender
    male
    Location
    In a Chromosome
    Posts
    181
    Reputation
    10
    Thanks
    548
    My Mood
    Devilish
    Quote Originally Posted by iHaxY View Post
    I recently got back to AQW, i played it and tried a trainer. The trainer i tried was Le Bot and a error occured, not some kind of flash error it just keeps me loading the goddam map. It does this on all other trainers(Dark mystic, carbon, platinum) i dont know why. I would appreciate any kind of help thank you : )
    Maybe delete ur trainer, restart your computer and then redownload it?

  7. #7
    Oliboli8769's Avatar
    Join Date
    Mar 2013
    Gender
    male
    Location
    Boliworlds
    Posts
    2,195
    Reputation
    455
    Thanks
    4,137
    Update your Flash Player, and ensure you're not running Flash player debugger instead of the original player.
    Do blue boxes appear?

  8. The Following User Says Thank You to Oliboli8769 For This Useful Post:

    iHaxY (04-14-2016)

  9. #8
    Hunter's Avatar
    Join Date
    Dec 2013
    Gender
    male
    Location
    Depths Of My Mind.
    Posts
    17,642
    Reputation
    3771
    Thanks
    6,104
    My Mood
    Cheerful
    1 week has passed and no further replies have been made by the OP. Assuming solved.

    /Closed.

Similar Threads

  1. [Solved] help i cant use any hacks...
    By tearaxdrop in forum CrossFire Help
    Replies: 3
    Last Post: 03-06-2012, 02:20 AM
  2. [Help] i cant use any hack after new patch , i am not good with injectors
    By amdid3 in forum CrossFire Hack Coding / Programming / Source Code
    Replies: 4
    Last Post: 12-21-2011, 06:05 AM
  3. KOR cant use any hacks?
    By Wonderlander in forum Vindictus Discussions
    Replies: 4
    Last Post: 05-27-2011, 10:46 PM
  4. cant use any hacks
    By crazychef in forum Combat Arms Help
    Replies: 6
    Last Post: 07-26-2010, 09:35 PM
  5. i cant use any hacks help!
    By unsutable in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 18
    Last Post: 08-24-2009, 09:57 AM