Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Han'ei Heika's Avatar
    Join Date
    Aug 2013
    Gender
    male
    Posts
    6
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Cold

    rank 10 reputation system bug

    rank 10 reputation standings are supposed to be shown with 0/0 points but some of my reps are showing bigger digits like 200/0. i was wondering if this has anything to do with botting. thanks

    here is a screenshot:

    Attached Thumbnails Attached Thumbnails
    Untitled.png  

    Last edited by Han'ei Heika; 09-26-2013 at 08:06 PM. Reason: added screenshot

  2. #2
    TheFrikinAsian's Avatar
    Join Date
    Jul 2013
    Gender
    male
    Location
    Failing College
    Posts
    1,625
    Reputation
    48
    Thanks
    335
    My Mood
    Tired
    This is a normal thing. It can happen from botting and can also happen from just turning in quests normally. From what I have seen, this only happens when you turn in two or more quests at once. It's not bad. It can't prove you are botting, unless you get really high ratios like 10,000/0.

  3. #3
    Gio's Avatar
    Join Date
    Mar 2013
    Gender
    male
    Location
    Work
    Posts
    7,145
    Reputation
    1221
    Thanks
    3,316
    My Mood
    Twisted
    Solved and closed.

Similar Threads

  1. Improved Reputation System
    By Dave84311 in forum General
    Replies: 28
    Last Post: 04-02-2015, 10:33 AM
  2. [Discussion] Reputation system
    By Mr.1337 in forum General
    Replies: 24
    Last Post: 02-25-2011, 09:20 PM
  3. Reputation System
    By Comet in forum General
    Replies: 24
    Last Post: 10-14-2010, 05:26 PM
  4. Mission system bug
    By vyt13 in forum CrossFire Discussions
    Replies: 5
    Last Post: 06-23-2010, 03:54 AM
  5. Is someone going to fix reputation system.
    By Oneirish in forum General
    Replies: 9
    Last Post: 06-30-2008, 08:08 AM

Tags for this Thread