Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    crazybotter's Avatar
    Join Date
    Jun 2014
    Gender
    male
    Posts
    12
    Reputation
    10
    Thanks
    2

    LE BOT 8.3 Action Script Error

    Everytime I load Le Bot..
    There is this message
    Error: Game instance uninitialized
    at Game$/get instance()
    at bots/checkIt()

    and I have tried reinstalling both Flash Player and ActiveX...
    And its stuck at connecting to game server...
    Anyone can help?

  2. #2
    sonicasdfasdf's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Gender
    male
    Location
    London
    Posts
    88
    Reputation
    10
    Thanks
    58
    My Mood
    Cool
    @JamesRo move topic to Help section please
    __________________________________________________ ___
    Youtube - www.youtube.com/3picPr0Gaming
    Steam - www.steamcommunity.com/carcar21
    Planetcss - forum.planetcss.com/user/91283-carcar21/

  3. #3
    Oliboli8769's Avatar
    Join Date
    Mar 2013
    Gender
    male
    Location
    Boliworlds
    Posts
    2,195
    Reputation
    455
    Thanks
    4,128
    Sounds like you're using Flash Debugger rather than the player

  4. The Following User Says Thank You to Oliboli8769 For This Useful Post:

    crazybotter (08-28-2014)

  5. #4
    Gio's Avatar
    Join Date
    Mar 2013
    Gender
    male
    Location
    Work
    Posts
    7,145
    Reputation
    1221
    Thanks
    3,307
    My Mood
    Twisted

  6. The Following User Says Thank You to Gio For This Useful Post:

    crazybotter (08-28-2014)

  7. #5
    crazybotter's Avatar
    Join Date
    Jun 2014
    Gender
    male
    Posts
    12
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    Quote Originally Posted by Oliboli8769 View Post
    Sounds like you're using Flash Debugger rather than the player
    Is there a difference? BTW how?

  8. #6
    crazybotter's Avatar
    Join Date
    Jun 2014
    Gender
    male
    Posts
    12
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    OH THANKS IT WORKED... By the way.. Can you tell me why this happened? There was nothing wrong the few years ago...

  9. #7
    Gio's Avatar
    Join Date
    Mar 2013
    Gender
    male
    Location
    Work
    Posts
    7,145
    Reputation
    1221
    Thanks
    3,307
    My Mood
    Twisted
    Quote Originally Posted by crazybotter View Post
    OH THANKS IT WORKED... By the way.. Can you tell me why this happened? There was nothing wrong the few years ago...
    No problem. Probably because Flash player you used in IE was an old version.

    @ @iSmexy solved.

Similar Threads

  1. [Solved] GSC Super Jump And Speed Script Error
    By harryh in forum Call of Duty Modern Warfare Help
    Replies: 0
    Last Post: 11-13-2011, 05:20 AM
  2. GSC Super Jump And Speed Script Error
    By harryh in forum Call of Duty Modern Warfare Help
    Replies: 0
    Last Post: 11-11-2011, 10:07 AM
  3. [Detected] [BOT]-ADVANCED Blood Lord Script.
    By DanK in forum Vindictus Hacks & Cheats
    Replies: 100
    Last Post: 06-13-2011, 02:33 PM
  4. Script error
    By tuan22 in forum Combat Arms Help
    Replies: 0
    Last Post: 11-21-2010, 06:38 PM
  5. Scripting error...
    By phillykid215 in forum Call of Duty Modern Warfare 2 Help
    Replies: 1
    Last Post: 06-18-2010, 08:27 PM