Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast
Results 61 to 75 of 89
  1. #61
    A_Random_Idiot's Avatar
    Join Date
    Oct 2015
    Gender
    male
    Posts
    1,296
    Reputation
    13
    Thanks
    898
    Quote Originally Posted by PenguBlade View Post
    Is it normal to DC A TON
    turn on all debuffs


  2. #62
    PenguBlade's Avatar
    Join Date
    Nov 2015
    Gender
    male
    Posts
    4
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Sick
    Quote Originally Posted by A_Random_Idiot View Post
    turn on all debuffs
    Done that

    still DCing ALOT like 1-2 times every 30min

  3. #63
    Techmoji's Avatar
    Join Date
    Jan 2017
    Gender
    male
    Posts
    26
    Reputation
    10
    Thanks
    6
    My Mood
    Cheeky
    Anyone else getting the two minute tp cooldown when switching characters and going between vault and realm?
    Last edited by Techmoji; 09-12-2017 at 10:18 PM.

  4. #64
    A_Random_Idiot's Avatar
    Join Date
    Oct 2015
    Gender
    male
    Posts
    1,296
    Reputation
    13
    Thanks
    898
    Quote Originally Posted by PenguBlade View Post
    Done that

    still DCing ALOT like 1-2 times every 30min
    turn off "disable client swap"


  5. #65
    PAXMA's Avatar
    Join Date
    Jul 2013
    Gender
    male
    Location
    Moscow
    Posts
    137
    Reputation
    86
    Thanks
    1,467
    My Mood
    Asleep
    Quote Originally Posted by Techmoji View Post
    Anyone else getting the two minute tp cooldown when switching characters and going between vault and realm?
    Are you sure you don't connect to another server's realm with reconnect? Coz ur situation is like you are in one nexus and use recon button to connect to another server's realm. Try /serv in vault and in realm to figure this out.

  6. #66
    Facundo0o's Avatar
    Join Date
    Aug 2016
    Gender
    male
    Location
    Argentina, Chubut
    Posts
    26
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Aggressive
    i can't use the comand /con example " /con uss3 Beholder " i tried all the variables it doesn't seems to work for me...it takes me to nexus.

  7. #67
    SoloArtist's Avatar
    Join Date
    Jun 2015
    Gender
    male
    Posts
    14
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    Quote Originally Posted by Facundo0o View Post
    i can't use the comand /con example " /con uss3 Beholder " i tried all the variables it doesn't seems to work for me...it takes me to nexus.
    Same, what are we doing wrong? Or is it bugged?

  8. #68
    HunterXHazar's Avatar
    Join Date
    Aug 2013
    Gender
    male
    Posts
    44
    Reputation
    10
    Thanks
    10
    My Mood
    Paranoid
    Quote Originally Posted by SoloArtist View Post
    Same, what are we doing wrong? Or is it bugged?
    Actually , I think you cant connect directly to a realm using /con + server. The /con only send nexus, that's why you are being sent to nexus.

  9. #69
    Plus22's Avatar
    Join Date
    Nov 2013
    Gender
    male
    Posts
    470
    Reputation
    53
    Thanks
    83
    Quote Originally Posted by Facundo0o View Post
    i can't use the comand /con example " /con uss3 Beholder " i tried all the variables it doesn't seems to work for me...it takes me to nexus.
    Quote Originally Posted by SoloArtist View Post
    Same, what are we doing wrong? Or is it bugged?
    You can only use the "/con realm" command to enter a realm you've already entered before.

  10. The Following 2 Users Say Thank You to Plus22 For This Useful Post:

    HunterXHazar (09-15-2017),SoloArtist (09-20-2017)

  11. #70
    Kroete's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Gender
    male
    Location
    Germany
    Posts
    64
    Reputation
    10
    Thanks
    11
    My Mood
    Yeehaw
    Is someone able to fix the Tinker stuff?

    (i know that i can switch clients)

  12. #71
    dragonborn015's Avatar
    Join Date
    Mar 2017
    Gender
    male
    Posts
    3
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    I got DC when switching weapon, there is a way to fix it?

  13. #72
    HunterXHazar's Avatar
    Join Date
    Aug 2013
    Gender
    male
    Posts
    44
    Reputation
    10
    Thanks
    10
    My Mood
    Paranoid
    Quote Originally Posted by dragonborn015 View Post
    I got DC when switching weapon, there is a way to fix it?
    Turn the option 'Disable client swap' to off

  14. #73
    kiwi5's Avatar
    Join Date
    Feb 2016
    Gender
    male
    Location
    Inside the Holy Grail.
    Posts
    664
    Reputation
    138
    Thanks
    127
    My Mood
    Doh
    Quote Originally Posted by Facundo0o View Post
    i can't use the comand /con example " /con uss3 Beholder " i tried all the variables it doesn't seems to work for me...it takes me to nexus.
    You need to have gone to the realm first in order to connect to that realm.

  15. #74
    AsianNguyen's Avatar
    Join Date
    Sep 2014
    Gender
    male
    Posts
    567
    Reputation
    33
    Thanks
    46
    My Mood
    Stressed
    Quote Originally Posted by Kroete View Post
    Is someone able to fix the Tinker stuff?

    (i know that i can switch clients)
    Most likely not and the people who can are not able to do it right now or want to.

  16. #75
    safezonemc's Avatar
    Join Date
    Apr 2017
    Gender
    male
    Posts
    6
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    I was recently temp-banned for [[[allegedly]]] using this client - "suspended for using hacked client" lol. I have not tried (Turn the option 'Disable client swap' to off) as seen above. I WAS getting disconnected by switching weapons; I was probably, hypothetically speaking, using sprite hacks. No posts/videos online about me hacking. Not sure what exactly got me banned, and they won't answer my request for proof, but watch yourselves.

    Related: anyone know how long a temp ban is? They didn't tell me lol.

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast

Similar Threads

  1. old hdd does not work for new computer?
    By 671012 in forum Computer Builds & Upgrades
    Replies: 2
    Last Post: 12-23-2013, 02:22 AM
  2. the hack does not work in the ca eu
    By Massimo1993 in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 2
    Last Post: 12-23-2008, 06:20 AM
  3. My vip hack does not work
    By Thetoiletguy911 in forum General Hacking
    Replies: 2
    Last Post: 12-16-2008, 01:15 PM
  4. Does not work
    By nepalarmy in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 2
    Last Post: 10-29-2008, 05:37 PM
  5. warrock does not work fore me?
    By Thetoiletguy911 in forum Suggestions, Requests & Help
    Replies: 2
    Last Post: 06-06-2008, 09:23 AM