Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 53
  1. #16
    rafael399's Avatar
    Join Date
    Aug 2016
    Gender
    male
    Posts
    3
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Quote Originally Posted by Justin View Post
    Catch'Em waits until you have a built up supply of Pokemon to evolve. Makes the best use out of all your eggs
    I have more than 50 pokemons to evolve and I`ve put "40" on the "Lucky eggs min poke", But still it doesn`t do nothing..
    PS: I have the "Evolveall poke with enough candy" disabled because if I set it on, it`ll start evolving everything it catches no matter if I have 1 poke to evolve or 50, and it won`t use lucky egg aswell


    I want to do it "inside" the bot for that reason:
    I live in Brazil and I'm botting on NY.. I don`t want to login with my cellphone from here to put it on the BOT in NY again ^^
    Last edited by rafael399; 09-01-2016 at 08:51 PM.

  2. #17
    Yaekai's Avatar
    Join Date
    Oct 2015
    Gender
    male
    Posts
    16
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    So...i have 2K ratatas candies,how can i fix that...

  3. #18
    Takatsuki's Avatar
    Join Date
    Oct 2014
    Gender
    male
    Posts
    3,206
    Reputation
    349
    Thanks
    4,231
    Quote Originally Posted by Yaekai View Post
    So...i have 2K ratatas candies,how can i fix that...
    Either evolve Ratata's or keep saving them. You can't just delete candies.

  4. #19
    josephhabib's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Gender
    male
    Posts
    54
    Reputation
    10
    Thanks
    4
    I made this text bigger for those of you who are blind or too stupid to read. If you set unrealistic settings for speed (and possibly other things) it will cause you to not detect any pokestops. Wait 2 or so hours and the problem should be gone. Don't even bother touching the account or it might reset a timer. Keep your speed under 25

  5. #20
    mikey12343's Avatar
    Join Date
    Aug 2016
    Gender
    male
    Posts
    5
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Quote Originally Posted by Justin View Post
    CustomRoute forcemove, Gym poke during all routines
    how does this bot interact with gyms? i dont see any on the map.
    will it in the future be able to take over gyms?

  6. #21
    Justin's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Gender
    male
    Location
    Melbourne, Australia
    Posts
    7,080
    Reputation
    1339
    Thanks
    2,862
    My Mood
    Inspired
    Quote Originally Posted by mikey12343 View Post
    how does this bot interact with gyms? i dont see any on the map.
    will it in the future be able to take over gyms?
    I think at this stage it only views them to seem more Humanized

    Minion Statistics

    Ex-Console Minion: 13/01/2011 ~ 19/04/2011
    Console Re-Minion: 14/06/2012 ~ 27/02/2013
    AVA Minion: 22/06/2012 ~ 12/11/2012
    Battlefield Minion: 04/02/2013 ~ 27/02/2013

    PC Specifications
    Code:
    CPU: AMD Ryzen 9 3950X Processor
    GPU: ASUS ROG Strix GeForce RTX 2080Ti OC 11GB
    RAM: Corsair Dominator RGB 64GB ( 4x16GB ) 3200Mhz CL16 DDR4
    MOBO: ASUS ROG Crosshair VIII Formula Motherboard
    AIO: EK Waterblocks AIO Liquad CPU Cooler 360mm D-RGB
    CASE: Phanteks Enthoo Evolv X D-RGB Tempered Glass ATX Black
    SSD: Samsung 970 PRO M.2 NVMe SSD 512GB
    STORAGE: WD Black 4TB
    PSU: Corsair HX850 Platinum 850W Power Supply

  7. #22
    maxmaman1's Avatar
    Join Date
    Aug 2016
    Gender
    male
    Posts
    5
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    I LOVE UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

  8. #23
    ogiefermo's Avatar
    Join Date
    Aug 2016
    Gender
    male
    Posts
    4
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    A little simple suggestion, please change the selection highlight color in the pokemon info page to something a little more darker and/or different color than the background color. the selection highlight color is too similar to the background color sometimes it is difficult to detect mistakes in selecting mons. one time I thought I selected only pidgeys and rats for evolve, only to turn out I selected all, had to turn off the bot client to stop it from evolving all my pokemon. thanks

  9. #24
    stopme's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Gender
    male
    Posts
    44
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    My Mood
    Bored
    Quote Originally Posted by Cereal Is Real View Post
    (ATTENTION) No usable PokeStops found in your area. Is your maximum distance too small?
    how can i fix this??
    I don't think you're banned. it means exactly as it says. try a different area. you probably just don't have any pokestops in your area.

    - - - Updated - - -

    what does the Speed Factor function do? it's on the map screen and it's set to 1 by default i can take it up to 3
    Last edited by stopme; 09-02-2016 at 10:18 AM.

  10. #25
    rottencabbage's Avatar
    Join Date
    Nov 2015
    Gender
    female
    Posts
    18
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Quote Originally Posted by josephhabib View Post
    I made this text bigger for those of you who are blind or too stupid to read. If you set unrealistic settings for speed (and possibly other things) it will cause you to not detect any pokestops. Wait 2 or so hours and the problem should be gone. Don't even bother touching the account or it might reset a timer. Keep your speed under 25
    My settings are 10, 20. for all 4 of my accounts. and yes, all of them are in the same area with over 50 pokestops but still collecting none of them. I know i am not IP banned and neither are the accounts banned. Still doesnt work.

  11. #26
    ccozmo's Avatar
    Join Date
    Aug 2016
    Gender
    male
    Posts
    15
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    Great Bot. Be nice if when the Bot is paused from max poke/stops per hour that the start button showed "Paused" and I could still stop the BOT permanently by selecting stop.

    I only want one bot running at a time & even if press stop all and start a new one, the one on Pause will restart after time out

  12. #27
    randall123459's Avatar
    Join Date
    Sep 2014
    Gender
    male
    Posts
    3
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Thank you so much for sharing this.

  13. #28
    Th3Ch34t3r's Avatar
    Join Date
    Jun 2015
    Gender
    male
    Location
    Somewhere
    Posts
    148
    Reputation
    10
    Thanks
    241
    My Mood
    Relaxed
    Pokemon keep fleeing, soft ban? I can still use pokestops..

    Edit: Nevermind, working now
    Last edited by Th3Ch34t3r; 09-02-2016 at 10:10 AM.
    10 Posts/Thanks (Nothing...)

    20 Posts/Thanks (Fancy New Text!)

    30 Posts/Thanks (Nothing...)

    40 Posts/Thanks (Nothing...)

    50 Posts/Thanks
    (Giveaway?! May take a while!)

    75 Posts/Thanks (Nothing...)

    100 Posts/Thanks (Attempting to make a hack?!)

    150 Posts/Thanks (Learn to not be a noob and make better hax)

    175 Posts/Thanks (Nothing...)

    200 Posts/Thanks (Maybe another giveaway?!)

    500 Posts/Thanks

    (Kill myself in joy)


    EDIT: GIVEAWAYS WON'T HAPPEN RIGHT AWAY! GIVE ME TIME! AND I CANT MAKE ANY HACKS, I WAS CONFIDENT BUT I NO C++ ;-;

  14. #29
    beastmaster64's Avatar
    Join Date
    Aug 2016
    Gender
    male
    Posts
    2
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Someone have a good route for central park that they can share?

  15. #30
    Last Angel's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Gender
    male
    Location
    Marion, OH.
    Posts
    135
    Reputation
    10
    Thanks
    16
    My Mood
    Amazed
    I can't even with some of these posts....

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast

Similar Threads

  1. [Outdated] Catch 'em Bot v1.4.9.3 || Lunat1q/Catchem-PoGo
    By suarapeople in forum Pokemon Go Hacks & Cheats
    Replies: 50
    Last Post: 09-01-2016, 06:51 PM
  2. [Outdated] Catch 'em Bot v1.4.9.2 || Lunat1q/Catchem-PoGo
    By suarapeople in forum Pokemon Go Hacks & Cheats
    Replies: 22
    Last Post: 08-31-2016, 11:31 AM
  3. [Outdated] Catch 'em Bot v1.4.9.0 || Lunat1q/Catchem-PoGo
    By Gelatin-chan in forum Pokemon Go Hacks & Cheats
    Replies: 59
    Last Post: 08-30-2016, 06:42 PM
  4. [Outdated] Catch 'em Bot v1.4.8.0 || Lunat1q/Catchem-PoGo
    By Gelatin-chan in forum Pokemon Go Hacks & Cheats
    Replies: 51
    Last Post: 08-29-2016, 03:53 PM
  5. [Outdated] Catch'em Bot v1.4.7.0 - Lunat1q/Catchem-PoGo
    By JustFrame1 in forum Pokemon Go Hacks & Cheats
    Replies: 30
    Last Post: 08-28-2016, 05:00 PM