Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 41
  1. #16
    underline09's Avatar
    Join Date
    Dec 2016
    Gender
    female
    Posts
    5
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    In compatibility on which op system?

  2. #17
    Luffy's Avatar
    Join Date
    Jan 2016
    Gender
    male
    Location
    GameMon.des
    Posts
    2,190
    Reputation
    180
    Thanks
    10,039
    My Mood
    Innocent
    Quote Originally Posted by underline09 View Post
    In compatibility on which op system?
    Win8 - Win10 Is compatible. Not sure about win7.


    MPGH History:
    Member: 02/1/2016
    Contributor: 29/6/2016
    Minion: 25/8/2016
    Former Staff: 07/02/2017


  3. #18
    underline09's Avatar
    Join Date
    Dec 2016
    Gender
    female
    Posts
    5
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    I have Win 7, there is no way to run in compatibility for 8 right?

  4. #19
    Luffy's Avatar
    Join Date
    Jan 2016
    Gender
    male
    Location
    GameMon.des
    Posts
    2,190
    Reputation
    180
    Thanks
    10,039
    My Mood
    Innocent
    Quote Originally Posted by underline09 View Post
    I have Win 7, there is no way to run in compatibility for 8 right?
    Its working on all 64Bit OS. Anyway try Install latest .Netframework and restart your PC.


    MPGH History:
    Member: 02/1/2016
    Contributor: 29/6/2016
    Minion: 25/8/2016
    Former Staff: 07/02/2017


  5. #20
    underline09's Avatar
    Join Date
    Dec 2016
    Gender
    female
    Posts
    5
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    I installed netframework 4.6.2 (last), restarted, win 7 x64, and still not functional. I have 3 computers at home, I tested the 3, to see if the problem is in mine, and it has the same configuration, and I do not get any.

  6. #21
    step30's Avatar
    Join Date
    Dec 2016
    Gender
    male
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    work in 32 bits ?

  7. #22
    nazirulazharr's Avatar
    Join Date
    Jan 2016
    Gender
    male
    Posts
    2
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    why always crash :/

  8. #23
    dhia8521's Avatar
    Join Date
    Nov 2016
    Gender
    male
    Posts
    3
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    bad Hotkyes but its work

  9. #24
    Luffy's Avatar
    Join Date
    Jan 2016
    Gender
    male
    Location
    GameMon.des
    Posts
    2,190
    Reputation
    180
    Thanks
    10,039
    My Mood
    Innocent
    Quote Originally Posted by step30 View Post
    work in 32 bits ?
    Not work on 32Bit.


    MPGH History:
    Member: 02/1/2016
    Contributor: 29/6/2016
    Minion: 25/8/2016
    Former Staff: 07/02/2017


  10. #25
    underline09's Avatar
    Join Date
    Dec 2016
    Gender
    female
    Posts
    5
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Awesome, I've done everything, and it does not work. Win 7 x64. I already updated everything that was drive and nothing.

  11. #26
    Netoo's Avatar
    Join Date
    Oct 2015
    Gender
    male
    Posts
    2
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My msvcp110 error, I downloaded it and put it in the folder and it does not

  12. #27
    Minerva's Avatar
    Join Date
    Dec 2012
    Gender
    male
    Posts
    2,155
    Reputation
    380
    Thanks
    7,637
    My Mood
    Relaxed
    Quote Originally Posted by Netoo View Post
    My msvcp110 error, I downloaded it and put it in the folder and it does not
    Hi, try follow this steps, maybe will solve your problem https://www.mpgh.net/forum/showthread.php?t=1205043

  13. #28
    Netoo's Avatar
    Join Date
    Oct 2015
    Gender
    male
    Posts
    2
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    I did everything that was there and still still gives the error
    Mine is Win 7 64b

  14. #29
    Gmx01reyem's Avatar
    Join Date
    Mar 2013
    Gender
    male
    Posts
    5
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Working fine, but it's detected can only play 3 min after i got Cheat detected

  15. #30
    AbdoOBlack's Avatar
    Join Date
    Mar 2016
    Gender
    male
    Posts
    11
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    I DONT GET THE WINDOW "Succesfull Credits........" , i dont get this 2nd window and he is not showing hack succesfully loaded. Only "blackshot Eu hack"

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast

Similar Threads

  1. [Outdated] BlackShot SEA - Simple Hack V2.2
    By Luffy in forum Blackshot Hacks & Cheats
    Replies: 26
    Last Post: 06-02-2016, 07:15 AM