Page 2 of 9 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 131
  1. #16
    THPT's Avatar
    Join Date
    Jun 2017
    Gender
    male
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    V3.4 still not approved Will try out 3.3 in the meantime, thank you.

  2. #17
    nastytitan's Avatar
    Join Date
    Jul 2018
    Gender
    male
    Posts
    3
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Do you know of a way i can get this on PS4?

  3. #18
    al5a6r's Avatar
    Join Date
    May 2018
    Gender
    male
    Posts
    15
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Quote Originally Posted by Kivrin0 View Post
    I think I figured out why this is happening. If you have a very large resolution such as this one, you might need to set a NEGATIVE x aim offset.
    For example, set it to -150 and see how you go.
    finally managed to test v3.4, tried it without changing any settings, changed it to -150 & -85, still swings to the right every time it shots sadly on my res

    *slight update*

    been testing for a while and found settings that worked for me
    aX=-490
    aY=-195
    Last edited by al5a6r; 07-18-2018 at 09:03 AM.

  4. #19
    yashspartan1's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Gender
    male
    Location
    America
    Posts
    85
    Reputation
    10
    Thanks
    3
    Has anyone else used different Offsets for X and Y on 1080 resolution, or stuck with the default? I feel like sometimes its not hitting headshots, I guess I'll mess around with the Y.

  5. #20
    1461748123's Avatar
    Join Date
    Aug 2015
    Gender
    male
    Posts
    27
    Reputation
    17
    Thanks
    12
    I assume this will only work in windowed mode?

  6. #21
    Kivrin0's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    male
    Posts
    89
    Reputation
    10
    Thanks
    528
    My Mood
    Relaxed
    Quote Originally Posted by al5a6r View Post
    been testing for a while and found settings that worked for me
    aX=-490
    aY=-195
    Wow -490, never heard of anything needing to go that high, and I know people who used this with resolution as big as yours. Oh well, glad you worked it out!

    Quote Originally Posted by yashspartan1 View Post
    Has anyone else used different Offsets for X and Y on 1080 resolution, or stuck with the default? I feel like sometimes its not hitting headshots, I guess I'll mess around with the Y.
    Yes, you will need to play around with the offsets, even if you also have 1080p. It also depends on your distance to the enemy, I set it up for a general distance I will mostly be using for that gun.

    Quote Originally Posted by 1461748123 View Post
    I assume this will only work in windowed mode?
    It was designed to work in windowed fullscreen, cannot guarantee any other setting will work.

  7. #22
    al5a6r's Avatar
    Join Date
    May 2018
    Gender
    male
    Posts
    15
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    I might of over did it but it is accurate now, stopped swinging to the right after -450, after that was just a matter of placement for headshots

    Could you post the settings for anyone using a 1440p res that have already worked with others?

    One last thing even with aim speed @7 (anything higher and it will start to wobble) it’s still slow to snap on targets sometimes and gets confused a lot with multiple targets, also the trigger keeps firing and sticking to a target even after I release R-Click

  8. #23
    Kivrin0's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    male
    Posts
    89
    Reputation
    10
    Thanks
    528
    My Mood
    Relaxed
    Quote Originally Posted by al5a6r View Post
    even with aim speed @7 (anything higher and it will start to wobble) it’s still slow to snap on targets sometimes and gets confused a lot with multiple targets, also the trigger keeps firing and sticking to a target even after I release R-Click
    Slow reaction from the bot is due to not enough free CPU power, or an underpowered CPU to begin with. This program requires at least 25% free CPU power or it will not run correctly. Also, try increasing 'reduce scan' to 3.5 or higher and see if that helps. Another thing that might help is reducing your in-game render settings and resolution if they are not at minimum.

    Getting confused in big groups is unavoidable, this is external aim assist not a memory bot. It happens to people using XIM4 as well, not much we can do about it. But again, reducing scan region will reduce this effect and help the bot stick to one target, the one you are actually aiming it.
    Last edited by Kivrin0; 07-19-2018 at 10:20 AM.

  9. #24
    al5a6r's Avatar
    Join Date
    May 2018
    Gender
    male
    Posts
    15
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Thanks so much for the above, will give it a shot when I’m home

    I’m on an 8 core cpu, doubt I don’t have enough cpu power ��

  10. #25
    Kivrin0's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    male
    Posts
    89
    Reputation
    10
    Thanks
    528
    My Mood
    Relaxed
    Quote Originally Posted by al5a6r View Post
    Thanks so much for the above, will give it a shot when Iím home

    Iím on an 8 core cpu, doubt I donít have enough cpu power ��
    Yeah 8 cores should definitely be enough. Just make sure you close other background processes and such.

    Also, I realized there was actually another problem with the triggerbot that I didn't pick up on the first time. posting a new release thread for 3.5 and just going to be posting the full source from now onwards to keep it simpler.
    Last edited by Kivrin0; 07-19-2018 at 10:19 AM.

  11. #26
    al5a6r's Avatar
    Join Date
    May 2018
    Gender
    male
    Posts
    15
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    thanks for all your hard work on this Kivrin0, happy to be part of building this up, looking forward to the final version

    any chance of adding a Hold function for the trigger in order for it to work better with auto weapons
    Last edited by al5a6r; 07-19-2018 at 06:42 AM.

  12. #27
    Kivrin0's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    male
    Posts
    89
    Reputation
    10
    Thanks
    528
    My Mood
    Relaxed
    Quote Originally Posted by al5a6r View Post
    thanks for all your hard work on this Kivrin0, happy to be part of building this up, looking forward to the final version

    any chance of adding a Hold function for the trigger in order for it to work better with auto weapons
    Sure, could easily be done, I'll add a checkbox for that. and no problem, thanks to the help from you guys I've found ways to make it work better so its a win win.

    Just gonna go ahead and post the source for everyone, I figure that's probably the easiest way rather than waiting on the mods for every release. And I'm only really changing one file anyway.

    Here's the new z.exe file, either compile yourself with AHK 1.1 or use Resource Hacker (open z.exe in ResHacker, RCDATA -> AHK WITH ICON, paste and save).

    edit: https://pastebin.com/iFVTNLeQ
    Last edited by Kivrin0; 07-19-2018 at 02:10 PM.

  13. #28
    al5a6r's Avatar
    Join Date
    May 2018
    Gender
    male
    Posts
    15
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    v3.6 is almost perfect! thanks so much! auto weapons feel so much better now

  14. #29
    Kivrin0's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    male
    Posts
    89
    Reputation
    10
    Thanks
    528
    My Mood
    Relaxed
    Quote Originally Posted by al5a6r View Post
    v3.6 is almost perfect! thanks so much! auto weapons feel so much better now
    my pleasure.

    check it again, did a ninja edit to 3.6. Should be basically perfect now. Sometimes it will shoot once extra with slow weapons, but it will not lock on or keep firing when it shouldnt.

    i know ive said this a few times, but without jinxing it again, I think 3.6 is the final version, everyone should get that one.

    link again for visibility: https://pastebin.com/iFVTNLeQ

  15. #30
    Ontis's Avatar
    Join Date
    Sep 2013
    Gender
    male
    Posts
    4
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Nvm, I'm an utter dimwit it seems. The final version is in another castle.
    Last edited by Ontis; 07-21-2018 at 06:06 AM.

Page 2 of 9 FirstFirst 1234 ... LastLast

Similar Threads

  1. [Info] [Ghost Mode] New Mechanics
    By shefoalaao in forum CrossFire Discussions
    Replies: 34
    Last Post: 06-18-2011, 05:06 PM
  2. External Bot 5.2 BANNED
    By da20valve in forum Call of Duty Modern Warfare 2 Discussions
    Replies: 8
    Last Post: 11-01-2010, 12:01 AM
  3. EXCAVATION MUTANT MODE NEW GLITCH!!!!
    By yourunishoot in forum CrossFire Glitches
    Replies: 5
    Last Post: 05-01-2010, 04:44 AM
  4. [Release] Zombie Mode,New Arms ,Grenade ,And Caracter Zombie
    By -CCD- in forum CrossFire Hacks & Cheats
    Replies: 44
    Last Post: 02-11-2010, 08:22 AM
  5. [REQ]GUI FOR MY NEW VERSION OF MULTI TOOL
    By Dreamer in forum Visual Basic Programming
    Replies: 5
    Last Post: 01-09-2010, 12:10 AM