Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Yen Shi's Avatar
    Join Date
    Jul 2014
    Gender
    male
    Posts
    47
    Reputation
    10
    Thanks
    3
    My Mood
    Asleep

    Has this offset changed? Offset EntitySize?

    Been taking a break since my last coding.. I cant despite the use of offsets dumpers I cant seem to find the conclusive offset for EntitySize. I recall it was 16 bytes to hex is 0x10. Has that changed? I've been trouble shooting my source and I cant seem to find what is screwing it up. Just wondering if this is the cause.

  2. #2
    Sandwich's Avatar
    Join Date
    Mar 2014
    Gender
    male
    Posts
    1,341
    Reputation
    98
    Thanks
    20,025
    My Mood
    Psychedelic
    0x10 is correct .

  3. The Following User Says Thank You to Sandwich For This Useful Post:

    Yen Shi (3 Days Ago)

  4. #3
    KWAIILOLI's Avatar
    Join Date
    Oct 2018
    Gender
    female
    Location
    127.0.0.1
    Posts
    73
    Reputation
    33
    Thanks
    13
    My Mood
    In Love
    Quote Originally Posted by Yen Shi View Post
    Been taking a break since my last coding.. I cant despite the use of offsets dumpers I cant seem to find the conclusive offset for EntitySize. I recall it was 16 bytes to hex is 0x10. Has that changed? I've been trouble shooting my source and I cant seem to find what is screwing it up. Just wondering if this is the cause.
    0x10 is the entityloop not entitysize. It is just the offset from each locPlayer (enemies and allies) pointer, from EntityList. (if I remember well)
    Last edited by KWAIILOLI; 3 Days Ago at 07:10 AM.


    Social Engineer since 1990

  5. The Following User Says Thank You to KWAIILOLI For This Useful Post:

    Yen Shi (3 Days Ago)

  6. #4
    Yen Shi's Avatar
    Join Date
    Jul 2014
    Gender
    male
    Posts
    47
    Reputation
    10
    Thanks
    3
    My Mood
    Asleep
    Ahh.. Thanks for the help, got my shit together. Offsets were fine I just had to rename client.dll to panorama_client.dll, spent 6 hours doing that.

  7. #5
    Sandwich's Avatar
    Join Date
    Mar 2014
    Gender
    male
    Posts
    1,341
    Reputation
    98
    Thanks
    20,025
    My Mood
    Psychedelic
    Quote Originally Posted by Yen Shi View Post
    Ahh.. Thanks for the help, got my shit together. Offsets were fine I just had to rename client.dll to panorama_client.dll, spent 6 hours doing that.
    Feels bad, like missing a semicolon.

  8. #6
    erwanito51's Avatar
    Join Date
    Feb 2014
    Gender
    male
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Cool
    Quote Originally Posted by Yen Shi View Post
    Ahh.. Thanks for the help, got my shit together. Offsets were fine I just had to rename client.dll to panorama_client.dll, spent 6 hours doing that.
    Oh my god thanks dude, I was wondering why my old ass cheat wasn't working

  9. #7
    KWAIILOLI's Avatar
    Join Date
    Oct 2018
    Gender
    female
    Location
    127.0.0.1
    Posts
    73
    Reputation
    33
    Thanks
    13
    My Mood
    In Love
    Quote Originally Posted by erwanito51 View Post
    Oh my god thanks dude, I was wondering why my old ass cheat wasn't working
    If your cheat is internal and using pattern scan then it's dead, redo all the sigs.
    (sigs HERE)


    - - - Updated - - -

    Quote Originally Posted by Yen Shi View Post
    Ahh.. Thanks for the help, got my shit together. Offsets were fine I just had to rename client.dll to panorama_client.dll, spent 6 hours doing that.
    Haha. Reminds me so much of me when trying to do a patch with incorrect opcodes heh.


    Social Engineer since 1990

Similar Threads

  1. [Solved] How to change offsets in a hack
    By stalliongriefs in forum Counter Strike: Global Offensive Help
    Replies: 0
    Last Post: 05-03-2015, 02:52 PM
  2. HOW DO I CHANGE OFFSETS IN A BHOP.exe ?
    By dealereq in forum Counter Strike: Global Offensive Discussions
    Replies: 1
    Last Post: 02-14-2015, 06:33 AM
  3. How to change offsets !?
    By agraphha in forum Counter Strike: Global Offensive Discussions
    Replies: 0
    Last Post: 08-09-2014, 03:45 PM
  4. Have offsets changed?
    By master131 in forum Call of Duty Black Ops Coding, Programming & Source Code
    Replies: 3
    Last Post: 12-16-2010, 01:25 AM
  5. Player pointer+ X,Y,Z offsets-CHanged?
    By nIlluminati in forum Combat Arms Hack Coding / Programming / Source Code
    Replies: 18
    Last Post: 06-12-2010, 03:24 AM