Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    crinny's Avatar
    Join Date
    Oct 2018
    Gender
    male
    Posts
    15
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Bored

    Question Update revealed from admin-only testing server

    I was searching for testing servers recently and found one, admin-only. But who can get stopped by it? After some client decompiling and editing I finally got this.

    Idk what can you do with this information, but it looks interesting.
    P.S. I couldn't go to any of these two modes, because my self-compiled SWF gave me errors I am trying to fix now.
    Last edited by crinny; 06-04-2019 at 04:16 AM.

  2. #2
    crinny's Avatar
    Join Date
    Oct 2018
    Gender
    male
    Posts
    15
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Bored
    These are the only servers available from the testing server
    Code:
    <Servers>
            <Server>
                <Name>EUWestT1</Name>
                <DNS>54.76.7.193</DNS>
                <Lat>0.00</Lat>
                <Long>0.00</Long>
                <Usage>0.00</Usage>
            </Server>
            <Server>
                <Name>AsianSouthEastT1</Name>
                <DNS>54.255.244.249</DNS>
                <Lat>0.00</Lat>
                <Long>0.00</Long>
                <Usage>0.00</Usage>
            </Server>
            <Server>
                <Name>USEastT1</Name>
                <DNS>54.175.57.159</DNS>
                <Lat>0.00</Lat>
                <Long>0.00</Long>
                <Usage>0.00</Usage>
            </Server>
            <Server>
                <Name>CT1Challenger</Name>
                <DNS>34.240.74.153</DNS>
                <Lat>0.00</Lat>
                <Long>0.00</Long>
                <Usage>0.00</Usage>
            </Server>
        </Servers>

  3. #3
    RealmServices's Avatar
    Join Date
    Aug 2017
    Gender
    male
    Posts
    274
    Reputation
    10
    Thanks
    33
    ppe mode /10 chars

    Quote Originally Posted by Joe View Post
    I received a vouch copy of this service.
    From RealmServices coming online to me receiving my duped UT items the total time was about 15 minutes. It's a super simple process, contact OP regarding the trade, discuss the details and whether or not you wish to use a MiddleMan, pay and within 10-15 minutes you should have your duped items! (Obviously depending on the quantity).
    Quote Originally Posted by Revan View Post
    I bought 25 LH runs. He got them done quickly and without any of my chars dying. Great communication. I definitely recommend and I will definitely buy again soon!
    10/10
    Quote Originally Posted by notfunnyguy2 View Post
    +1 Vouch, I purchased 16 life and went first, it was a quick and easy trade, would recommend
    Quote Originally Posted by shutupbob View Post
    +rep, ran on 2 accounts for me. Got them done really fast. Responded fast and did the runs fast. It was a little pricey to be honest, but it isnt too bad. Didn't get any whites unfortunately Overall would recommend the service and will definitely do it again

  4. The Following User Says Thank You to RealmServices For This Useful Post:

    citydrifter (06-04-2019)

Similar Threads

  1. New Update From the RotMG Testing Groups
    By Neutral0814 in forum Realm of the Mad God Discussions
    Replies: 1
    Last Post: 09-03-2013, 10:32 PM
  2. [Help Request] battleye bypass for server admin only
    By prez in forum DayZ Help & Requests
    Replies: 5
    Last Post: 02-18-2013, 11:50 AM
  3. [Help Request] How to bypass battleye on private server(admin only)
    By prez in forum DayZ Help & Requests
    Replies: 0
    Last Post: 02-18-2013, 11:26 AM
  4. [Preview] Xmas update revealed! Sneak peak from I_want_cheat
    By I_want_cheat in forum CrossFire Discussions
    Replies: 35
    Last Post: 12-12-2012, 12:01 PM
  5. [Help Request] Cant Update Crossfire China (Test Server)
    By HaxPro in forum CrossFire Help
    Replies: 10
    Last Post: 08-02-2011, 03:10 PM