Page 2 of 7 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 92
  1. #16
    fakked's Avatar
    Join Date
    Nov 2017
    Gender
    male
    Posts
    3
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    anyone else stuck at a never ending loading screen?

  2. #17
    ImSquarox's Avatar
    Join Date
    Jun 2019
    Gender
    male
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    I got a problem with my client.
    I dont got that big view where i can see much more.
    I just can see so much like a legit player.
    HELP ME



    TY

  3. #18
    sixsevenzero's Avatar
    Join Date
    Aug 2016
    Gender
    male
    Posts
    54
    Reputation
    10
    Thanks
    5
    Quote Originally Posted by fakked View Post
    anyone else stuck at a never ending loading screen?
    Go to realmstock website and find client load fix error

  4. #19
    influenzo's Avatar
    Join Date
    Aug 2018
    Gender
    male
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    going through the tutorial
    Last edited by influenzo; 07-07-2019 at 09:26 AM.

  5. #20
    Rhomulinho04's Avatar
    Join Date
    May 2017
    Gender
    male
    Posts
    4
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Thank You Very Much!!!

  6. #21
    antoniorap2's Avatar
    Join Date
    Jul 2019
    Gender
    male
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Lonely
    Is it safe using this on steam?

  7. #22
    NobodyOfConsequence's Avatar
    Join Date
    Jul 2019
    Gender
    male
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Quote Originally Posted by realmhack View Post
    thank you! i got a question though, why dont any hacked clients have a fullscreen mode anymore..i just started playing realm again after a few yearss but i remember back in the day Orape and nillys client used to have fullscreen, but no client does anymore, anyone know why?
    059 has fullscreen? Even though I dont usually use it, for me I had to click View in the top left corner of the Flash window, and then press 100%. Full screen the window, enable screenshot mode then immedietly disable it to center it/remove blacktiles, and it should work.

    Edit: Might be an easier way to do it but I know this method works.
    Last edited by NobodyOfConsequence; 07-07-2019 at 12:29 PM.

  8. #23
    humpfuck's Avatar
    Join Date
    Jun 2014
    Gender
    male
    Posts
    4
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    You can just type /fs to toggle fullscreen on or off.

  9. #24
    xunknownhostx's Avatar
    Join Date
    Jul 2019
    Gender
    male
    Posts
    47
    Reputation
    10
    Thanks
    7
    Am I missing something here? The client through Realmstock when you go to options you can change tons of settings of the hacks with this client you just uploaded (the exe) None of the settings are popping up in options, literally normal ingame settings you would have from ROTMG.

    The Realmstock client through the website has all settings changable auto loot, world, etc, etc, all of those are missing in the .exe.

  10. #25
    PhantomVictim's Avatar
    Join Date
    Jul 2019
    Gender
    male
    Posts
    2
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Guys I keep getting disconnected I tried the C:/ fix on realmstock website, it fixed the problem but its back. Also I played Rotmg on crazy lst year with same internetplan+comp and it worked fine. In addition, where do you get crazy client?

  11. #26
    059's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Gender
    male
    Location
    California
    Posts
    3,260
    Reputation
    700
    Thanks
    74,959
    Quote Originally Posted by realmhack View Post
    thank you! i got a question though, why dont any hacked clients have a fullscreen mode anymore..i just started playing realm again after a few yearss but i remember back in the day Orape and nillys client used to have fullscreen, but no client does anymore, anyone know why?
    Type /fs
    I thought I had an options menu option for it but nope, going to add that now.

    Quote Originally Posted by SmilingSoap View Post
    How do you use /copy ? Don't think it works.

    - - - Updated - - -

    Question, does anyone know how to fix the random lag spikes every like 1 minute. Using flash projector on macbookair. I turned everything low. This doesn't happen when i play on realmstock client in browser.
    Well, /copy was commented out, just uncommented. Don't know why it was like that, sorry about that, it will be in next version.

    Quote Originally Posted by hey_ya View Post
    Thank you both 059 and mods!

    Edit: I wonder if it would be possible to add a blacklist for autoaim?
    Pretty sure /aex 123 would do it...

    Quote Originally Posted by ImSquarox View Post
    I got a problem with my client.
    I dont got that big view where i can see much more.
    I just can see so much like a legit player.
    HELP ME



    TY
    /fs in chat


    Quote Originally Posted by fakked View Post
    anyone else stuck at a never ending loading screen?
    Open client -> Right click and pick Global Settings -> Trusted Locations -> Add just C:\ -> Restart client
    Video guide:

    Quote Originally Posted by xunknownhostx View Post
    Am I missing something here? The client through Realmstock when you go to options you can change tons of settings of the hacks with this client you just uploaded (the exe) None of the settings are popping up in options, literally normal ingame settings you would have from ROTMG.

    The Realmstock client through the website has all settings changable auto loot, world, etc, etc, all of those are missing in the .exe.
    Sounds like you have screenshot mode on, try pressing backspace to toggle it.

    - - - Updated - - -

    Quote Originally Posted by PhantomVictim View Post
    Guys I keep getting disconnected I tried the C:/ fix on realmstock website, it fixed the problem but its back. Also I played Rotmg on crazy lst year with same internetplan+comp and it worked fine. In addition, where do you get crazy client?
    Not sure... Are you playing on projector? Exe? Browser?
    Regarding your second question, nobody is maintaining & updating crazy client anymore, so it is all outdated.
    My Vouches
    Having an issue with RotMG? Check for the solution here.


    Need Realm items? Come to RealmStock!

    Accepting PayPal - Bitcoin - Giftcards
    Selling ST Sets, Class Top Sets, Life Pots, and much more!


    Find it here: MPGH Sales Thread

  12. #27
    swifteq's Avatar
    Join Date
    Feb 2014
    Gender
    male
    Posts
    14
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Thanks for sharing

  13. #28
    fakked's Avatar
    Join Date
    Nov 2017
    Gender
    male
    Posts
    3
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Quote Originally Posted by 059 View Post
    Type /fs
    I thought I had an options menu option for it but nope, going to add that now.



    Well, /copy was commented out, just uncommented. Don't know why it was like that, sorry about that, it will be in next version.


    Pretty sure /aex 123 would do it...

    /fs in chat


    Open client -> Right click and pick Global Settings -> Trusted Locations -> Add just C:\ -> Restart client
    Video guide:


    Sounds like you have screenshot mode on, try pressing backspace to toggle it.

    - - - Updated - - -

    Not sure... Are you playing on projector? Exe? Browser?
    Regarding your second question, nobody is maintaining & updating crazy client anymore, so it is all outdated.
    I followed the instructions above and still having issue. Now I am trying to replace the .swf file in my steam dir after renaming it to AssembleeGameClientProxy.swf I then open it with steam to the never ending load screen. Thank you for the reply and for the client.

  14. #29
    PhantomVictim's Avatar
    Join Date
    Jul 2019
    Gender
    male
    Posts
    2
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    I am playing on projector with swf

  15. #30
    noruqz's Avatar
    Join Date
    Jul 2019
    Gender
    female
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    how do I use this?

Page 2 of 7 FirstFirst 1234 ... LastLast

Similar Threads

  1. [Outdated] [X31.0.3] 059 client
    By 059 in forum Realm of the Mad God Hacks & Cheats
    Replies: 37
    Last Post: 11-07-2018, 03:53 PM
  2. [Outdated] [X31.0.2] 059 client
    By 059 in forum Realm of the Mad God Hacks & Cheats
    Replies: 42
    Last Post: 11-03-2018, 06:20 PM
  3. [Outdated] [X31.0.1] 059 client - actual lava dc fix
    By 059 in forum Realm of the Mad God Hacks & Cheats
    Replies: 26
    Last Post: 11-01-2018, 03:18 PM
  4. [Outdated] [X31.0.1] 059 client - S P O O K Y H A L L O W E E N E D I T I O N
    By 059 in forum Realm of the Mad God Hacks & Cheats
    Replies: 37
    Last Post: 10-27-2018, 05:28 PM
  5. [Outdated] [X31.0.0] 059 client - S P O O K Y H A L L O W E E N E D I T I O N
    By 059 in forum Realm of the Mad God Hacks & Cheats
    Replies: 104
    Last Post: 10-26-2018, 04:20 PM