Results 1 to 12 of 12
  1. #1
    BionicBulletBoy's Avatar
    Join Date
    Sep 2018
    Gender
    male
    Posts
    5
    Reputation
    10
    Thanks
    0

    Is There A Way For KB+M To Only Play In Controller Lobbies?

    Hey Everyone, i was wondering if theres away that i can play on my pc with KB+M but only match-up with other controller lobbies e.g. get the game to think im using a controller. The reason is that unfortunately i cant use a controller due to nerve damage on my right hand and want to match-up in controller lobbies with my younger brother who is on ps4.

    Any response ill greatly appreciate and Thanks Again

  2. #2
    Machikohhh's Avatar
    Join Date
    Mar 2018
    Gender
    female
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Only technical way is to use a KB+M plugged into a console as far as i can tell. I've been looking around and trying many things but it seems there is no other way. I'm not sure if PS4 allows KB+M but i know Xbox O does. (Don't own a PS4 myself anymore but it should)

  3. #3
    aylma0's Avatar
    Join Date
    Oct 2015
    Gender
    male
    Posts
    31
    Reputation
    10
    Thanks
    3
    My Mood
    Psychedelic
    Am currently trying to figure this out. I believe I have seen PC players using a controller then switching to M & KB mid-game. Will update with any further developments if any.

  4. #4
    SJounouchi's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    female
    Posts
    183
    Reputation
    10
    Thanks
    39
    Switching to KB&M midgame was fixed in the beta.

    What I do is I go to my recent players and join off a console player. More likely than not they're in a lobby with majority console players.

  5. #5
    kumainu's Avatar
    Join Date
    Jan 2017
    Gender
    male
    Posts
    27
    Reputation
    10
    Thanks
    9
    Buy Xim Apex and use it to simulate controller.

  6. #6
    Moritzvon's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Gender
    male
    Location
    Cologne
    Posts
    6
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    I got a "CronusMAX" but i can not get it working on PC with KB&M as a Gamepad ;^)
    Want to use the aimassist with KB&M because iam lazy...

    Any workaround?

  7. #7
    CYBERPVNK's Avatar
    Join Date
    Aug 2016
    Gender
    male
    Location
    United States
    Posts
    804
    Reputation
    111
    Thanks
    3,973
    Quote Originally Posted by SJounouchi View Post
    Switching to KB&M midgame was fixed in the beta.

    What I do is I go to my recent players and join off a console player. More likely than not they're in a lobby with majority console players.
    This is actually a really good idea. Probably the best method as of now.

  8. #8
    theslothsarehere's Avatar
    Join Date
    Oct 2019
    Gender
    male
    Posts
    5
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Why would you want to? They get aim assist and no recoil on any gun.

  9. #9
    Hova's Avatar
    Join Date
    Oct 2015
    Gender
    male
    Location
    somewhere quiet
    Posts
    7,940
    Reputation
    2834
    Thanks
    3,890
    My Mood
    Devilish
    xim apex//////////

    Always be aware of impostors, ask for verification by having the person send you a message on MPGH.
    Please do not waste my time & your time with useless messages. These will be ignored and actions will be taken.

    Make sure to read the MPGH Rules & each Section STICKY for extra information and rules that apply for that
    specific section.
    *Please confirm my Identity before any transaction* If you have any questions, please feel
    free to contact me using the links Below.Please make sure to SEARCH your question using the following link first
    |Search |
    Useful Links >> |MPGH Rules | Report A Scammer | How to MPGH | Market Place Rules |
    Contact Information >> | Private Message | Visitor Message |

  10. #10
    SJounouchi's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    female
    Posts
    183
    Reputation
    10
    Thanks
    39
    Quote Originally Posted by CYBERPVNK View Post
    This is actually a really good idea. Probably the best method as of now.
    Works fairly well, although sometimes I debate whether I'd rather play against fellow PC sweats because that aim assist, being as customizable as it is, is nasty.

  11. #11
    CYBERPVNK's Avatar
    Join Date
    Aug 2016
    Gender
    male
    Location
    United States
    Posts
    804
    Reputation
    111
    Thanks
    3,973
    Quote Originally Posted by SJounouchi View Post
    Works fairly well, although sometimes I debate whether I'd rather play against fellow PC sweats because that aim assist, being as customizable as it is, is nasty.
    If you are decent, you will crush console players. They simply can't react fast enough if you catch them off guard. I went like 40 and 3 once against a lobby of console players no hacks.

  12. #12
    Original's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Gender
    male
    Posts
    158
    Reputation
    10
    Thanks
    7
    My Mood
    Psychedelic
    Xim Apex is the only sure fire 100% working way to do this as far as I know.

Similar Threads

  1. [Solved] Is There Any Way for me to Add guns in ava
    By Signithy in forum Alliance of Valiant Arms (AVA) Help
    Replies: 1
    Last Post: 07-23-2014, 05:13 PM
  2. is there a way for get the killstreaks whit cheats or something?
    By HMXF_ in forum Call of Duty Ghosts Discussions & Help
    Replies: 0
    Last Post: 12-31-2013, 01:56 PM
  3. [Help] Is there a way for unbanning on TF2 ?
    By whitehill2 in forum Team Fortress 2 Hacks
    Replies: 1
    Last Post: 08-25-2013, 09:40 AM
  4. is there a way for no chargeback on paypal?
    By chen5298 in forum CrossFire Discussions
    Replies: 13
    Last Post: 08-11-2013, 05:06 PM
  5. is there any way for me to get to 55
    By officialsubz in forum Call of Duty Black Ops 2 Help
    Replies: 3
    Last Post: 05-16-2013, 11:06 PM