Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    PhaseRL's Avatar
    Join Date
    Sep 2019
    Gender
    male
    Posts
    7
    Reputation
    6
    Thanks
    0

    Need a menu base updated to 1.48

    Can anyone send me a menu base that's updated to 1.48 or tell me how to update a menu base?

  2. #2
    StreamWARE's Avatar
    Join Date
    Aug 2018
    Gender
    male
    Location
    Earth
    Posts
    109
    Reputation
    10
    Thanks
    2,582
    My Mood
    Busy
    Quote Originally Posted by PhaseRL View Post
    Can anyone send me a menu base that's updated to 1.48 or tell me how to update a menu base?
    With the basic knowledge of C++ you can easily build or use a current base. I suggest you use google and also pick up a book on the basics of C++. No one here will likely provide any further information

  3. #3
    PhaseRL's Avatar
    Join Date
    Sep 2019
    Gender
    male
    Posts
    7
    Reputation
    6
    Thanks
    0
    UPDATE: updated a base to 1.48, please close this

Similar Threads

  1. [Outdated] Topblast Menu Base D3D9 & D3D11 [64/32 bit] (Updated)
    By topblast in forum Combat Arms Hack Coding / Programming / Source Code
    Replies: 30
    Last Post: 04-29-2016, 02:08 PM
  2. [Solved] Need a Menu Base
    By kittens4life in forum Combat Arms Coding Help & Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 01-11-2013, 10:04 PM
  3. [Release] Menu Base. Updated
    By Nightmare in forum Combat Arms Hack Coding / Programming / Source Code
    Replies: 31
    Last Post: 11-23-2012, 05:07 PM
  4. [Tutorial] How to Code a No Menu Base [Updated]
    By Wizdom-X in forum WarRock Hack Source Code
    Replies: 15
    Last Post: 12-10-2011, 07:28 AM
  5. Is it able to update Menu base?
    By steven1578 in forum Alliance of Valiant Arms (AVA) Help
    Replies: 6
    Last Post: 06-27-2011, 09:04 PM