Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    Dieguardian's Avatar
    Join Date
    Mar 2019
    Gender
    male
    Posts
    37
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    My Mood
    Fine

    Post Note Pad++ 6.4 Not searching values

    Sup guys, I got strange problem with note pad++ 6.4
    I got bypass and it works on other pc, before I used win7,and bypass not working with this win.
    Now I install win 10 bypass works at all, but after I trying to search and press "Next Scan" nothing happening. Only windows noice
    I trying do unistall anti-virus and shutdown firewall same thing. Idk what I can do now

  2. #2
    MakakaObami's Avatar
    Join Date
    Nov 2018
    Gender
    male
    Posts
    28
    Reputation
    10
    Thanks
    3
    Quote Originally Posted by Dieguardian View Post
    Sup guys, I got strange problem with note pad++ 6.4
    I got bypass and it works on other pc, before I used win7,and bypass not working with this win.
    Now I install win 10 bypass works at all, but after I trying to search and press "Next Scan" nothing happening. Only windows noice
    I trying do unistall anti-virus and shutdown firewall same thing. Idk what I can do now
    I'm sorry, I can't help you. But YOU will be able to help me. Can you tell me the name of the bypass, please?

  3. #3
    dghdh's Avatar
    Join Date
    Jun 2019
    Gender
    male
    Posts
    155
    Reputation
    10
    Thanks
    6
    My Mood
    Bitchy
    Quote Originally Posted by MakakaObami View Post
    I'm sorry, I can't help you. But YOU will be able to help me. Can you tell me the name of the bypass, please?
    im searching for a bypass aswell,can't find it anywhere :F

  4. #4
    MakakaObami's Avatar
    Join Date
    Nov 2018
    Gender
    male
    Posts
    28
    Reputation
    10
    Thanks
    3
    Quote Originally Posted by dghdh View Post
    im searching for a bypass aswell,can't find it anywhere :F
    F for those who do not have bypass. In any case, the Creator of the post is the only one who can help find the bypass.

  5. #5
    Tortel_games's Avatar
    Join Date
    Apr 2018
    Gender
    male
    Posts
    97
    Reputation
    10
    Thanks
    6
    My Mood
    Angelic
    its zekeos patched and detected bypass lmao

  6. The Following User Says Thank You to Tortel_games For This Useful Post:

    IDKION (11-28-2019)

  7. #6
    Weenga's Avatar
    Join Date
    Feb 2018
    Gender
    male
    Location
    Germany
    Posts
    56
    Reputation
    10
    Thanks
    11
    My Mood
    Lonely
    i use my private one like many others too. its not that hard to make a usefull bypass

  8. #7
    MicHaJazD's Avatar
    Join Date
    Jan 2018
    Gender
    male
    Posts
    100
    Reputation
    10
    Thanks
    29
    My Mood
    Buzzed
    cause zekeos bypass patched since last update

  9. #8
    Dieguardian's Avatar
    Join Date
    Mar 2019
    Gender
    male
    Posts
    37
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    My Mood
    Fine
    - - - Updated - - -

    Like a say, its working ot other pc, but I try to make work on mine idk how

    - - - Updated - - -

    Quote Originally Posted by MakakaObami View Post
    F for those who do not have bypass. In any case, the Creator of the post is the only one who can help find the bypass.
    sorry mate, can't share it.
    Last edited by Dieguardian; 11-29-2019 at 01:22 AM.

  10. #9
    MakakaObami's Avatar
    Join Date
    Nov 2018
    Gender
    male
    Posts
    28
    Reputation
    10
    Thanks
    3
    Quote Originally Posted by Weenga View Post
    i use my private one like many others too. its not that hard to make a usefull bypass
    How? Please tell me. I've been trying to find a bypass for a Long time

  11. #10
    IDKION's Avatar
    Join Date
    Aug 2019
    Gender
    male
    Posts
    53
    Reputation
    10
    Thanks
    5
    My Mood
    Cheerful
    Zekeos patched btw... not working anymore.

Similar Threads

  1. [Help Request] I can not find value
    By 3dozgun in forum ArmA 3 Help
    Replies: 3
    Last Post: 08-20-2016, 05:52 AM
  2. [Help] How can i display the actual Adress and NOT the value
    By derkrasseboy in forum Counter Strike: Global Offensive Coding & Resources
    Replies: 7
    Last Post: 03-24-2016, 11:36 AM
  3. [Solved] draw****undedBox not accepting value. Making a menu that changes color.
    By Jimmy Cumberbatch in forum Garry's Mod Coding & Resources
    Replies: 12
    Last Post: 12-30-2015, 10:12 AM
  4. [Help] Xp 32 bıt not search cheat engıne ??
    By murat66005 in forum Point Blank Hacks
    Replies: 0
    Last Post: 11-16-2011, 02:04 PM
  5. [Solved] i search value for create hack crossfire
    By cheateroO in forum CrossFire Help
    Replies: 8
    Last Post: 05-27-2011, 06:36 PM

Tags for this Thread