Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 22
  1. #1
    fleefer27's Avatar
    Join Date
    Jul 2020
    Gender
    male
    Posts
    7
    Reputation
    10
    Thanks
    1

    Question Void Realm hack?

    I'm either looking for someone who can make a hacked client for void realm or Teach me the ways of Modding so that I may do it myself pleasseeeee.

  2. #2
    Uys's Avatar
    Join Date
    Jul 2020
    Gender
    male
    Posts
    31
    Reputation
    10
    Thanks
    12
    Quote Originally Posted by fleefer27 View Post
    I'm either looking for someone who can make a hacked client for void realm or Teach me the ways of Modding so that I may do it myself pleasseeeee.
    making hacks for that shitty server is too easy. i havnt played since they banned my name from the whole game so idk if they patched it or not:

    dex hack:
    - open jpexs
    - go to player.as (may not be player.as)
    - search RateOfFire and add `* 1000`

    dupe:
    - fix ur trade delay to 0s and trade, log

  3. #3
    smackerROTMG's Avatar
    Join Date
    Jul 2020
    Gender
    female
    Posts
    16
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    Quote Originally Posted by Uys View Post
    making hacks for that shitty server is too easy. i havnt played since they banned my name from the whole game so idk if they patched it or not:

    dex hack:
    - open jpexs
    - go to player.as (may not be player.as)
    - search RateOfFire and add `* 1000`

    dupe:
    - fix ur trade delay to 0s and trade, log
    big lols

  4. #4
    fleefer27's Avatar
    Join Date
    Jul 2020
    Gender
    male
    Posts
    7
    Reputation
    10
    Thanks
    1

    Kabem

    Quote Originally Posted by Uys View Post
    making hacks for that shitty server is too easy. i havnt played since they banned my name from the whole game so idk if they patched it or not:

    dex hack:
    - open jpexs
    - go to player.as (may not be player.as)
    - search RateOfFire and add `* 1000`

    dupe:
    - fix ur trade delay to 0s and trade, log
    They're using a Kabam SWF now, will that change anything?

  5. #5
    Uys's Avatar
    Join Date
    Jul 2020
    Gender
    male
    Posts
    31
    Reputation
    10
    Thanks
    12
    Quote Originally Posted by fleefer27 View Post
    They're using a Kabam SWF now, will that change anything?
    Only a bit of obfuscation. Duping is still as easy though.

  6. #6
    fleefer27's Avatar
    Join Date
    Jul 2020
    Gender
    male
    Posts
    7
    Reputation
    10
    Thanks
    1

    Exclamation ugh

    Quote Originally Posted by Uys View Post
    Only a bit of obfuscation. Duping is still as easy though.
    I can't seem to find anything about trade delay at all.. is the dex thing still usable? or no?

  7. #7
    Uys's Avatar
    Join Date
    Jul 2020
    Gender
    male
    Posts
    31
    Reputation
    10
    Thanks
    12
    Quote Originally Posted by fleefer27 View Post
    I can't seem to find anything about trade delay at all.. is the dex thing still usable? or no?
    Edit in TradeButton.as
    Didnt try dex thing so try it urself

  8. #8
    fleefer27's Avatar
    Join Date
    Jul 2020
    Gender
    male
    Posts
    7
    Reputation
    10
    Thanks
    1

    I found the trade button string

    Quote Originally Posted by Uys View Post
    Edit in TradeButton.as
    Didnt try dex thing so try it urself
    but I cannot find any values that would lead to trade delay...

  9. #9
    Uys's Avatar
    Join Date
    Jul 2020
    Gender
    male
    Posts
    31
    Reputation
    10
    Thanks
    12
    Quote Originally Posted by fleefer27 View Post
    but I cannot find any values that would lead to trade delay...
    literally the first fucking line
    private static const WAIT_TIME:int = 2999; -> private static const WAIT_TIME:int = 0;

  10. #10
    fleefer27's Avatar
    Join Date
    Jul 2020
    Gender
    male
    Posts
    7
    Reputation
    10
    Thanks
    1

    tried that

    Quote Originally Posted by Uys View Post
    literally the first fucking line
    private static const WAIT_TIME:int = 2999; -> private static const WAIT_TIME:int = 0;
    after trying that it sent me to an infinite loading screen, regular non modified client still boots up tho..
    (sorry for being such a bother i've never done anything like this so I'm learning as i go..

  11. The Following User Says Thank You to fleefer27 For This Useful Post:

    Kate (08-18-2020)

  12. #11
    AllYourX's Avatar
    Join Date
    Aug 2018
    Gender
    male
    Posts
    170
    Reputation
    40
    Thanks
    33
    Quote Originally Posted by fleefer27 View Post
    after trying that it sent me to an infinite loading screen, regular non modified client still boots up tho..
    (sorry for being such a bother i've never done anything like this so I'm learning as i go..
    I just tried and it works fine, rate of fire too. You might have to edit the p-code instead since actionscript editing in JPEXS is always a work in progress.
     
    When you are done, click the edit p-code button that has turned into "Save changes" and then click save in the top left like normal.

  13. #12
    thisisnotme6969's Avatar
    Join Date
    Oct 2017
    Gender
    male
    Posts
    237
    Reputation
    10
    Thanks
    438
    My Mood
    Fine
    can someone send the fp download here, its not available on their site anymore... thanks

  14. #13
    Corps3Party's Avatar
    Join Date
    Apr 2020
    Gender
    male
    Posts
    56
    Reputation
    10
    Thanks
    9
    My Mood
    Bored
    retard comment removed
    Last edited by Corps3Party; 08-19-2020 at 01:37 PM.

  15. #14
    Uys's Avatar
    Join Date
    Jul 2020
    Gender
    male
    Posts
    31
    Reputation
    10
    Thanks
    12
    Quote Originally Posted by fleefer27 View Post
    after trying that it sent me to an infinite loading screen, regular non modified client still boots up tho..
    (sorry for being such a bother i've never done anything like this so I'm learning as i go..
    It's alright, yeah you have to edit P-Code, didn't specify so sorry.
    And yes it does dupe, @Corps3Party, if you knew how the dupe worked, even if i said how to do it previously

  16. #15
    thisisnotme6969's Avatar
    Join Date
    Oct 2017
    Gender
    male
    Posts
    237
    Reputation
    10
    Thanks
    438
    My Mood
    Fine
    Quote Originally Posted by AllYourX View Post
    I just tried and it works fine, rate of fire too. You might have to edit the p-code instead since actionscript editing in JPEXS is always a work in progress.
     
    When you are done, click the edit p-code button that has turned into "Save changes" and then click save in the top left like normal.
    how did u test it? i cant test it because the link to the server doesnt load me into nexus.... is there a chance that u send the fp for their server here?
    (i basically need the standalone client link)
    Last edited by thisisnotme6969; 08-20-2020 at 09:47 AM.

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. [Outdated] Clark Realms Hacked Client.
    By Slendergo in forum Realm of the Mad God Private Servers
    Replies: 17
    Last Post: 05-21-2015, 05:22 AM
  2. Realm Hacked Client Just Keeps Loading
    By asicvorax in forum Realm of the Mad God Help & Requests
    Replies: 2
    Last Post: 03-28-2015, 12:12 PM
  3. I need help with coding realm hacks!!
    By wormy863 in forum Realm of the Mad God Discussions
    Replies: 2
    Last Post: 08-31-2013, 09:03 PM
  4. Requesting Void luncher hack
    By zickan12345 in forum Minecraft Help
    Replies: 4
    Last Post: 07-30-2013, 11:41 AM
  5. New Realm Hacks?
    By SPArtzy in forum Realm of the Mad God Discussions
    Replies: 2
    Last Post: 12-12-2012, 03:31 PM