Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    trueclanmatt13's Avatar
    Join Date
    Nov 2016
    Gender
    male
    Posts
    17
    Reputation
    10
    Thanks
    3

    looking for a points cheat only for cold war zombies

    just want points nothing special if theirs anyone who codes this please reply to this thread. ps, since new update came out i do not want to touch the trainer from 1 week ago cuz im scared of getting banned

  2. #2
    Zombie's Avatar
    Join Date
    Nov 2013
    Gender
    male
    Location
    Clearwater, Florida
    Posts
    415
    Reputation
    52
    Thanks
    93
    My Mood
    Happy
    Literally use any memory scanner lol.
    Quote Originally Posted by thepieceofshit View Post
    i have another hack

    come pm on mpgh

    u press f1 you get dick in ur butt

  3. #3
    dedsox's Avatar
    Join Date
    Nov 2020
    Gender
    male
    Posts
    7
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    You can use the coSMOS memory scanner to find the values pretty easily. Just be sure to rename the .exe before you launch it so Cold War doesn't detect it and close the game lol.

    Also, this should probably be common knowledge, only use it on Private/Solo. DONT bring it on public.

  4. #4
    ldsdrive's Avatar
    Join Date
    Apr 2016
    Gender
    male
    Posts
    104
    Reputation
    10
    Thanks
    17
    Quote Originally Posted by dedsox View Post
    You can use the coSMOS memory scanner to find the values pretty easily. Just be sure to rename the .exe before you launch it so Cold War doesn't detect it and close the game lol.

    Also, this should probably be common knowledge, only use it on Private/Solo. DONT bring it on public.
    Any risk of getting banned?

  5. #5
    L0D3STAR's Avatar
    Join Date
    Mar 2018
    Gender
    male
    Posts
    3
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Quote Originally Posted by dedsox View Post
    Just be sure to rename the .exe before you launch it so Cold War doesn't detect it and close the game lol.
    How to rename the process? if I just rename .exe, process name still the same

  6. #6
    dedsox's Avatar
    Join Date
    Nov 2020
    Gender
    male
    Posts
    7
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    Quote Originally Posted by L0D3STAR View Post
    How to rename the process? if I just rename .exe, process name still the same
    If you go into the file folder with the executable, just rename the executable. For some reason, Cold War only looks for the executable name not the process.

    - - - Updated - - -

    Quote Originally Posted by L0D3STAR View Post
    How to rename the process? if I just rename .exe, process name still the same
    If you go into the file folder with the executable, just rename the executable. For some reason, Cold War only looks for the executable name not the process.

    - - - Updated - - -

    Quote Originally Posted by ldsdrive View Post
    Any risk of getting banned?
    Seeing that this still affects MP exp and rank (even if indirect) I'd say maybe. It's not a hard yes, I was doing this for hours on end without hitch, granted, I didn't change ammo or health values, just money and scrap.

    So try at your own risk.

  7. #7
    ldsdrive's Avatar
    Join Date
    Apr 2016
    Gender
    male
    Posts
    104
    Reputation
    10
    Thanks
    17
    Quote Originally Posted by dedsox View Post
    If you go into the file folder with the executable, just rename the executable. For some reason, Cold War only looks for the executable name not the process.

    - - - Updated - - -



    If you go into the file folder with the executable, just rename the executable. For some reason, Cold War only looks for the executable name not the process.

    - - - Updated - - -



    Seeing that this still affects MP exp and rank (even if indirect) I'd say maybe. It's not a hard yes, I was doing this for hours on end without hitch, granted, I didn't change ammo or health values, just money and scrap.

    So try at your own risk.
    I tried COSMOS Beginner and renamed it to many common exe names but the game always closed itself after being attached by COSMOS. Any suggestion?

  8. #8
    InitSys's Avatar
    Join Date
    Dec 2019
    Gender
    male
    Posts
    6
    Reputation
    10
    Thanks
    0

    DON'T USE COSMOS

    NEVER NEVER use COSMO

    I get ban, i just launch a zombie game, launch cosmo (after rename the .exe, search 500, and instant get ban

  9. #9
    dedsox's Avatar
    Join Date
    Nov 2020
    Gender
    male
    Posts
    7
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    Quote Originally Posted by InitSys View Post
    NEVER NEVER use COSMO

    I get ban, i just launch a zombie game, launch cosmo (after rename the .exe, search 500, and instant get ban
    Strange. Did you do it in a Solo lobby or a public MP lobby?

    - - - Updated - - -

    Quote Originally Posted by InitSys View Post
    NEVER NEVER use COSMO

    I get ban, i just launch a zombie game, launch cosmo (after rename the .exe, search 500, and instant get ban
    Strange. Did you do it in a Solo lobby or a public MP lobby?

    - - - Updated - - -

    Quote Originally Posted by ldsdrive View Post
    I tried COSMOS Beginner and renamed it to many common exe names but the game always closed itself after being attached by COSMOS. Any suggestion?
    Open the file directory that houses cosmos advanced. (if you're familiar with cheat engine, it works the same way) and rename that executable, all I did was remove the "S" at the end of cosmos

  10. #10
    humorvitrio's Avatar
    Join Date
    Dec 2012
    Gender
    male
    Posts
    3
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    I've been doing tests for a while now, all this in private games zombies. Using cosmos I have modified the values of life, ammo, money, parts and parts of zombies. At least I have been using it for a month and I have had no problems.

Similar Threads

  1. [WTB] Looking for Riot Points, Not gifts, for EUW
    By Pandion in forum League of Legends Marketplace
    Replies: 0
    Last Post: 10-24-2018, 02:34 PM
  2. Looking for COD 4 REMASTERED ONLY FOR STEAM ?
    By fuzzit in forum Marketplace Talk
    Replies: 2
    Last Post: 01-24-2017, 08:24 AM
  3. [WTS] FOR SELL RM 30 | ONLY FOR TODAY | NO SCAM | MOL FIRST THEN ID | VIA MOL | CAN F2F ARE
    By 1killer in forum Blackshot Selling / Trading / Buying
    Replies: 1
    Last Post: 02-04-2014, 03:27 AM
  4. i look for warrock coders only for netherlands
    By hardcore4hack in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 0
    Last Post: 01-10-2009, 11:33 AM