Thread: GetFromConsole?

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 27
  1. #1
    mastermods's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Posts
    108
    Reputation
    9
    Thanks
    42
    My Mood
    Chatty

    GetFromConsole?

    Does anyone know how to get from console instead of pushing?

  2. #2
    BloodSkin's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Location
    Columbus, OH
    Posts
    353
    Reputation
    11
    Thanks
    63
    thought u said u were a coder? if you really knew c++ like you claim you wouldnt need help with this.

  3. The Following 2 Users Say Thank You to BloodSkin For This Useful Post:

    hhhjr1 (07-24-2010),whit (07-24-2010)

  4. #3
    CoderNever's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Gender
    female
    Location
    https://mpgh.net MPGHCash: $700,458,011
    Posts
    1,198
    Reputation
    131
    Thanks
    2,236
    My Mood
    Buzzed
    Well you would have to change the structure of your PushToConsole Command, and you would want to replace "push", and you would have to add a couple more things, but I'm not going to give it away because I want to try to get some of the new coders to think by them selfs :S.

  5. #4
    BloodSkin's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Location
    Columbus, OH
    Posts
    353
    Reputation
    11
    Thanks
    63
    Quote Originally Posted by CoderNever View Post
    Well you would have to change the structure of your PushToConsole Command, and you would want to replace "push", and you would have to add a couple more things, but I'm not going to give it away because I want to try to get some of the new coders to think by them selfs :S.
    like my siggy? lol. its actually pretty damn useful for the lazy ones among us

  6. #5
    Crash's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    male
    Location
    JAville
    Posts
    2,881
    Reputation
    163
    Thanks
    3,291
    My Mood
    Sleepy
    Quote Originally Posted by CoderNever View Post
    Well you would have to change the structure of your PushToConsole Command, and you would want to replace "push", and you would have to add a couple more things, but I'm not going to give it away because I want to try to get some of the new coders to think by them selfs :S.
    There is a GetConsoleVar in the ILTClient class you know.

  7. #6
    CoderNever's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Gender
    female
    Location
    https://mpgh.net MPGHCash: $700,458,011
    Posts
    1,198
    Reputation
    131
    Thanks
    2,236
    My Mood
    Buzzed
    Lol I was looking at that xD. Unfortunately I'm pretty sure "cout" is not a function in a dymatic link libary. You also would get a error because you forget the commas for stdafx.h.


    Quote Originally Posted by Sealionone View Post
    There is a GetConsoleVar in the ILTClient class you know.
    Thats why I said to play around with it, but I was not %100 sure because I really never took the time to play around with it. So thanks for confirming their is.
    Last edited by CoderNever; 07-24-2010 at 05:26 AM.

  8. #7
    BloodSkin's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Location
    Columbus, OH
    Posts
    353
    Reputation
    11
    Thanks
    63
    cout is a console command thats in the std package within stdafx.

  9. #8
    CoderNever's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Gender
    female
    Location
    https://mpgh.net MPGHCash: $700,458,011
    Posts
    1,198
    Reputation
    131
    Thanks
    2,236
    My Mood
    Buzzed
    Quote Originally Posted by BloodSkin View Post
    cout is a console command thats in the std package within stdafx.
    I don't think it is to be honest, but I am not always right xD . If you used it before then I guess you could be right .

  10. #9
    BloodSkin's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Location
    Columbus, OH
    Posts
    353
    Reputation
    11
    Thanks
    63
    yea, it is. it was one of the first things i learned. test it out, you can actually do some fun stuff with it (im a console nerd [i used to work at jumpline web hosting and had to do tons using bash, so i blame them]).

  11. #10
    whatup777's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Location
    CA Source Code Section
    Posts
    4,025
    Reputation
    147
    Thanks
    351
    My Mood
    Dead
    cout = Console out? Right?
    Quotes I live by.


    A foolish person learns from his mistakes, I wise person learns from others.
    Quote Originally Posted by AVGN View Post



    mhm

    i live in texas

    i was at the grocery store with my son. He saw a mexican guy, and he said "Look daddy! a mower man!"

    he's 4 yrs old

  12. #11
    BloodSkin's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Location
    Columbus, OH
    Posts
    353
    Reputation
    11
    Thanks
    63
    Quote Originally Posted by whatup777 View Post
    cout = Console out? Right?
    yep! its kinda cool, you can make a console calculator with it lmao

  13. #12
    MugNuf's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    male
    Posts
    790
    Reputation
    9
    Thanks
    160
    My Mood
    Goofy
    Quote Originally Posted by mastermods View Post
    Does anyone know how to get from console instead of pushing?
    You claimed to know around 5 different coding languages in yours and BloodSkin's MSN chat, yet you have created 5 different threads in this section, all asking for help.

    If you actually tried learning C++, and all those languages you claimed to know, you wouldn't need so much help.

    Heres a good link to go to.

  14. #13
    ^...,^'s Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Gender
    male
    Location
    New Zealand,Auckland
    Posts
    698
    Reputation
    4
    Thanks
    90
    My Mood
    Lonely
    there is A PTC to see a slow console but.... i wont say what it is due to my new mates called noobs who like to C AND P alot

  15. #14
    crazygamer53's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Gender
    male
    Location
    Massachusetts
    Posts
    210
    Reputation
    10
    Thanks
    23
    My Mood
    Psychedelic
    Quote Originally Posted by BloodSkin View Post
    like my siggy? lol. its actually pretty damn useful for the lazy ones among us
    I don't know how to code, but I can understand source code, and I'm pretty damn sure that will crash your computer
    Quote Originally Posted by liquidforce View Post

    chuck norris is not affraid of death, death is afraid of chuck norris

    Don't be afraid to click thanks if I helped.

    P.S. I only bite on Wednesdays

    Goals = complete = not yet
    Get banned once
    Get banned three times
    Get banned 10 times
    Get a legit ultrakill
    Get a legit Fantastic
    Get a legit Unbelievable
    Own A vip hacker
    Get VIP
    Make my own mod
    Make my own hack

  16. #15
    MugNuf's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    male
    Posts
    790
    Reputation
    9
    Thanks
    160
    My Mood
    Goofy
    Quote Originally Posted by crazygamer53 View Post
    I don't know how to code, but I can understand source code, and I'm pretty damn sure that will crash your computer
    system(shutdown -f) = It shuts down.

Page 1 of 2 12 LastLast