Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    JonathanTBM's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Gender
    male
    Location
    C:\Users\jonathan\Desktop\CodeBlocks\codeblocks.exe
    Posts
    163
    Reputation
    10
    Thanks
    60
    My Mood
    Amused

    Need help with making binds !

    Umm it is a newbie question but what do i must choose at step 2 (im using Bind-Yo-Shit.exe)
    for make host_timescale 6 and changelevel 2 ???????????


  2. #2
    Pie's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Gender
    male
    Location
    Michigan
    Posts
    6,911
    Reputation
    161
    Thanks
    3,291
    My Mood
    Bitchy
    what is step one >.<

    You could always use pre-configured binds and just convert the file and edit the files with notepad.
    Last edited by Pie; 05-10-2011 at 06:25 PM.

  3. #3
    crashsite's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Gender
    female
    Posts
    285
    Reputation
    10
    Thanks
    8

  4. #4
    Pie's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Gender
    male
    Location
    Michigan
    Posts
    6,911
    Reputation
    161
    Thanks
    3,291
    My Mood
    Bitchy
    He isn't asking for a list >.>

  5. #5
    JonathanTBM's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Gender
    male
    Location
    C:\Users\jonathan\Desktop\CodeBlocks\codeblocks.exe
    Posts
    163
    Reputation
    10
    Thanks
    60
    My Mood
    Amused
    Damn i think i will forget that idk how to make pre-configured binds to