Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    adham123's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Gender
    male
    Posts
    91
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    My Mood
    Bored

    Unhappy is it possible to change/to know the account e-mail or pass with only knowing the SQ

    the title says it all
    is it possible to know or to change an account e-mail or pass with only knowing the login ID and SQ ??
    and if it is possible how can i change my SQ answer plz help guys .
    thanks [B][B]

  2. #2
    PureKING's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Gender
    male
    Location
    Not where but When?
    Posts
    145
    Reputation
    23
    Thanks
    12
    My Mood
    Aggressive
    Quote Originally Posted by adham123 View Post
    the title says it all
    is it possible to know or to change an account e-mail or pass with only knowing the login ID and SQ ??
    and if it is possible how can i change my SQ answer plz help guys .
    thanks [B][B]
    you can change the pass If u know the registered e-mail...
    but the owner will easily get it back cuz he still registered to that account
    u need to change sq first so the owner will not know...

  3. #3
    adham123's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Gender
    male
    Posts
    91
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    My Mood
    Bored
    i changed the e-mail and pass but how to change the sq??

  4. #4
    PureKING's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Gender
    male
    Location
    Not where but When?
    Posts
    145
    Reputation
    23
    Thanks
    12
    My Mood
    Aggressive
    Quote Originally Posted by adham123 View Post
    i changed the e-mail and pass but how to change the sq??
    goto Account Managment
    click on Change E-Mail
    type in the sq
    then ur e-mail
    done

  5. The Following User Says Thank You to PureKING For This Useful Post:

    adham123 (06-02-2012)

  6. #5
    iSmexy's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Gender
    female
    Posts
    16,204
    Reputation
    1355
    Thanks
    3,734
    here how to change the SQ
    1 go to z8 games - login transfer
    2 Game Related pick account
    3 Category pick account admin then click change Sq answer put in the info
    thank me if i helped

    List of Middleman Impersonations
    Current MPGH Staff
    Report a Scammer here


    Member Since: 5 Dec 2011
    Crossfire Minion Since: 19 Feb 2013 - 24 Oct 2014
    Minecraft Minion Since: 4 Feb 2014 - 24 Oct 2014
    BattleOn Minion Since: 26 Aug 2014 - 24 Oct 2014
    Donator Since: Mar 12 2014


     

    x x

  7. The Following 3 Users Say Thank You to iSmexy For This Useful Post:

    adham123 (06-02-2012),litester1 (06-02-2012),PureKING (06-02-2012)

  8. #6
    adham123's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Gender
    male
    Posts
    91
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    My Mood
    Bored
    thanks alot man xD i will thank u and give u reputation
    /solved
    Last edited by adham123; 06-02-2012 at 12:41 PM.

  9. The Following User Says Thank You to adham123 For This Useful Post:

    PureKING (06-02-2012)

  10. #7
    Hero's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Gender
    male
    Location
    memes
    Posts
    40,140
    Reputation
    4764
    Thanks
    9,683
    Alright, solved and closed.
    [ ] [ ] [ ] [ ][ ]

    Editor from 06142011 2014
    Donator since 09162011
    Minion from 10102011 01062011
    Minion+ from 01062012 08082012
    Moderator from 08082012 10062012
    Global Moderator from 10062012 12052017
    Staff Administrator from 12052017 05012019
    Trusted Member since 07132019
    Global Moderator since 09112020




Similar Threads

  1. Is It Possible To Change The Key Used For Screenshots?
    By JoeSheep in forum All Points Bulletin Reloaded Hacks
    Replies: 9
    Last Post: 02-04-2012, 08:38 AM
  2. [Help] Is it possible to change the menu key?
    By iHaxPanties in forum CrossFire Discussions
    Replies: 10
    Last Post: 09-08-2011, 01:02 AM
  3. [Help] Is it possible to change the music?
    By Shloom in forum Alliance of Valiant Arms (AVA) Coding / Source Code
    Replies: 6
    Last Post: 07-06-2011, 09:27 PM
  4. [Question]Is it possible to change rifle stats without just the models?
    By revolutioner in forum Combat Arms EU Mods & Rez Modding
    Replies: 12
    Last Post: 05-14-2010, 10:51 PM
  5. Help ! Is it Possible to change the colours of your chams in pub hack ?
    By nvines.69 in forum CrossFire Hacks & Cheats
    Replies: 2
    Last Post: 07-15-2009, 10:55 PM