Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    vtechd1d1's Avatar
    Join Date
    Jan 2014
    Gender
    male
    Posts
    24
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    My Mood
    Amazed

    How hack DayZ with Cheat Engine

    first copy this string

    ["onLoad",_this,"RscDisplayOptionsVideo",'GUI'] call compile preprocessfilelinenumbers "DZ\ui\scripts\initDisplay.sqf"



    and then change the value to


    [] execVM "hint.sqf";

  2. #2
    Xxjay123xx's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Gender
    male
    Posts
    92
    Reputation
    18
    Thanks
    159
    Doesnt work :/

  3. #3
    vtechd1d1's Avatar
    Join Date
    Jan 2014
    Gender
    male
    Posts
    24
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    My Mood
    Amazed
    YOUR DOING IT WRONG ADD ME ON *****=vtechd1d1 with bf4 pic..and then i can show u how

Similar Threads

  1. [Patched] How to hack DayZ Standalone with Cheat Engine!
    By Lystic in forum DayZ Mod & Standalone Hacks & Cheats
    Replies: 73
    Last Post: 01-18-2014, 07:22 PM
  2. How to hack A3 with cheat engine (video)
    By T0X1Cmods in forum ArmA 3 Marketplace
    Replies: 6
    Last Post: 07-09-2013, 01:57 PM
  3. District 187 How Can Bypass with Cheat engine ?
    By leftspace in forum District 187 Hacks & Cheats
    Replies: 7
    Last Post: 07-05-2013, 02:55 AM
  4. [Tutorial] Level Hacking Survival with Cheat Engine
    By Sensei_Kenji in forum Call of Duty Modern Warfare 3 Tutorials
    Replies: 15
    Last Post: 02-22-2013, 05:47 PM
  5. Hacking DF With Cheat Engine 21/04/09
    By shadowvolcan in forum BattleOn Games Hacks, Cheats & Trainers
    Replies: 7
    Last Post: 04-24-2009, 01:14 AM