Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 68
  1. #16
    ExpressNaab's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Gender
    male
    Location
    France
    Posts
    55
    Reputation
    10
    Thanks
    5
    I've tryed but dont work. Detected at the first or second game
    Express Yourself !

  2. #17
    Chrome Boy's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Gender
    male
    Location
    Freedom
    Posts
    1,437
    Reputation
    10
    Thanks
    5,126
    My Mood
    Devilish
    Quote Originally Posted by ExpressNaab View Post
    I've just hex edited and pe explorer farmerdudev3.dll but always detected..
    auto farmer doesnt work its patched

    ---------- Post added at 04:27 PM ---------- Previous post was at 04:25 PM ----------

    Quote Originally Posted by ExpressNaab View Post
    I've tryed but dont work. Detected at the first or second game
    what .dll u using



  3. #18
    ExpressNaab's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Gender
    male
    Location
    France
    Posts
    55
    Reputation
    10
    Thanks
    5
    Quote Originally Posted by hunted man56 View Post
    auto farmer doesnt work its patched
    All auto farm dlls are patched ?
    Express Yourself !

  4. #19
    Chrome Boy's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Gender
    male
    Location
    Freedom
    Posts
    1,437
    Reputation
    10
    Thanks
    5,126
    My Mood
    Devilish
    Quote Originally Posted by ExpressNaab View Post
    All auto farm dlls are patched ?
    yes but manual works



  5. #20
    ExpressNaab's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Gender
    male
    Location
    France
    Posts
    55
    Reputation
    10
    Thanks
    5
    Quote Originally Posted by hunted man56 View Post
    what .dll u using
    Nothing, its farmerdudev3.dll

    Ok thx. Need to find an undetected macro recorder ^.^
    Last edited by ExpressNaab; 03-21-2013 at 05:31 PM.
    Express Yourself !

  6. #21
    HOOSIER's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Gender
    male
    Location
    CyberSpace
    Posts
    962
    Reputation
    33
    Thanks
    2,314
    My Mood
    Cheerful
    very cool good work ! You are one of few that actually are trying to keep the section alive ! You may also want to try the VM Protect. You will have to find a working pro version for it to work right !

    ---------- Post added at 05:33 PM ---------- Previous post was at 05:32 PM ----------

    the vmprotect should allow the auto to work again !

  7. #22
    agmoses's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Gender
    male
    Posts
    89
    Reputation
    10
    Thanks
    5
    My Mood
    Amazed
    of me the 500 euro farmer is still working for me and it is fully automatic

  8. #23
    iluvhacks.dll's Avatar
    Join Date
    Mar 2013
    Gender
    male
    Posts
    3
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    me gusta gracias

  9. #24
    shmohhsen's Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Gender
    male
    Posts
    19
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    it work for dll farm, but all game have 18sec bug and need creat new room after 1 game !
    and not work fro mini farmer , that is detected all time hxe edit

  10. #25
    amuroray's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Gender
    male
    Posts
    59
    Reputation
    10
    Thanks
    15
    My Mood
    Drunk
    Nice work as usual @hunted man56 although i didn't need it, anyways GREAT WORK KEEP IT UP!

  11. The Following User Says Thank You to amuroray For This Useful Post:

    Chrome Boy (03-21-2013)

  12. #26
    Fruit_Loops's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Gender
    male
    Posts
    4
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Umm for MiniFarmer_mpgh.net there is no free line what do I do?

  13. #27
    Chrome Boy's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Gender
    male
    Location
    Freedom
    Posts
    1,437
    Reputation
    10
    Thanks
    5,126
    My Mood
    Devilish
    Quote Originally Posted by Fruit_Loops View Post
    Umm for MiniFarmer_mpgh.net there is no free line what do I do?
    it doesnt have to be at buttom look around maybe its in middle ( i think it is almost at very top not sure )



  14. #28
    Fruit_Loops's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Gender
    male
    Posts
    4
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Nvm I got it thanks

  15. #29
    Cipres's Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Gender
    male
    Posts
    96
    Reputation
    10
    Thanks
    23
    My Mood
    Lonely

    Information

    The farmer automatic use what works for me for an hour.

    Os: Windows 7 64-bit

    I followed the guide and it works. thanks for everything

  16. The Following User Says Thank You to Cipres For This Useful Post:

    Chrome Boy (03-24-2013)

  17. #30
    Chrome Boy's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Gender
    male
    Location
    Freedom
    Posts
    1,437
    Reputation
    10
    Thanks
    5,126
    My Mood
    Devilish
    Quote Originally Posted by Cipres View Post
    The farmer automatic use what works for me for an hour.

    Os: Windows 7 64-bit

    I followed the guide and it works. thanks for everything
    auto worked for u?



Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast

Similar Threads

  1. Hey, its me and i need an hex editor plz? anyboddy?
    By Jarppi in forum Combat Arms Discussions
    Replies: 1
    Last Post: 05-28-2010, 10:45 PM
  2. How to use hex editor to..
    By joshy426 in forum Programming Tutorial Requests
    Replies: 0
    Last Post: 03-22-2010, 05:39 PM
  3. Need A little Help with hex editor for Bypass
    By j0elself in forum Combat Arms Help
    Replies: 1
    Last Post: 10-04-2009, 04:02 AM
  4. help on lolz2much hex editor idea<<>>§§§
    By arodsport in forum Combat Arms Help
    Replies: 5
    Last Post: 10-02-2009, 08:38 PM
  5. Making Bypass - Hex Editor
    By Offbeat Ninja in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 6
    Last Post: 08-29-2008, 09:21 PM