Page 107 of 108 FirstFirst ... 75797105106107108 LastLast
Results 1,591 to 1,605 of 1608
  1. #1591
    badhoodie's Avatar
    Join Date
    Aug 2023
    Gender
    male
    Posts
    8
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    does anyone know how to bypass the ban?

  2. #1592
    wina02's Avatar
    Join Date
    Jul 2014
    Gender
    male
    Posts
    79
    Reputation
    10
    Thanks
    79
    Quote Originally Posted by 8otto View Post
    Maybe you're not capturing/decrypting HTTPS, enable it in options, or you're missing files in C:\Rules paste market updater there and run it


    Is this right?
    Last edited by wina02; 2 Weeks Ago at 08:26 AM.

  3. #1593
    kraid7's Avatar
    Join Date
    May 2023
    Gender
    male
    Posts
    6
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Working in 7.5.1? (epic)

  4. #1594
    purplerose1414's Avatar
    Join Date
    Jan 2018
    Gender
    male
    Posts
    22
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    Quote Originally Posted by wina02 View Post


    Is this right?
    Ah, you need to add tls1.2 to your protocols

  5. The Following User Says Thank You to purplerose1414 For This Useful Post:

    wina02 (2 Weeks Ago)

  6. #1595
    wina02's Avatar
    Join Date
    Jul 2014
    Gender
    male
    Posts
    79
    Reputation
    10
    Thanks
    79
    Quote Originally Posted by purplerose1414 View Post
    Ah, you need to add tls1.2 to your protocols
    Now i put this "<client>;ssl2;ssl3;tls1.0;tls1.1;tls1.2" and still doesn't work.

    - - - Updated - - -

    How about the script



    var MarketUpdaterPath = "C:\\Rules" <---- this is right?

  7. #1596
    Threadstarter
    We are the CONTRIBUFORCE
    Contributor
    8otto's Avatar
    Join Date
    Jun 2021
    Gender
    male
    Posts
    782
    Reputation
    106
    Thanks
    2,094
    My Mood
    Inspired
    Quote Originally Posted by wina02 View Post
    Now i put this "<client>;ssl2;ssl3;tls1.0;tls1.1;tls1.2" and still doesn't work.

    - - - Updated - - -

    How about the script



    var MarketUpdaterPath = "C:\\Rules" <---- this is right?
    Yes all right.
    Disable Auto responder (or rules inside of it) to use scripts.
    Go to C:\Rules folder and make sure that required files are there, as written in tutorial.

  8. The Following User Says Thank You to 8otto For This Useful Post:

    wina02 (2 Weeks Ago)

  9. #1597
    wina02's Avatar
    Join Date
    Jul 2014
    Gender
    male
    Posts
    79
    Reputation
    10
    Thanks
    79
    Quote Originally Posted by 8otto View Post
    Yes all right.
    Disable Auto responder (or rules inside of it) to use scripts.
    Go to C:\Rules folder and make sure that required files are there, as written in tutorial.
    I managed to make work, I reinstaled Windows and placed .jsons files in "C:\Rules\Files" and not in "C:\Rules", I don't know which of the two solved the problem.

    Now about completing the challenges, can I do it with this script or do i have to use another one?

  10. #1598
    Threadstarter
    We are the CONTRIBUFORCE
    Contributor
    8otto's Avatar
    Join Date
    Jun 2021
    Gender
    male
    Posts
    782
    Reputation
    106
    Thanks
    2,094
    My Mood
    Inspired
    Quote Originally Posted by wina02 View Post
    I managed to make work, I reinstaled Windows and placed .jsons files in "C:\Rules\Files" and not in "C:\Rules", I don't know which of the two solved the problem.

    Now about completing the challenges, can I do it with this script or do i have to use another one?
    This solved the problem... but if you extract MarketUpdater in C:\Rules (which is included in zip) and run it, it will generate C:\Rules\Files.. however it works..

  11. #1599
    nwlds's Avatar
    Join Date
    May 2021
    Gender
    male
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    How do i use the customrules.js? Ive turned off auto but where do i put the customrules.js file?

  12. #1600
    sword900's Avatar
    Join Date
    Feb 2023
    Gender
    male
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Aggressive
    Hello, just got banned a few days ago, so here is the whole story of this...
    I used 8otto's old method for around 2 year and everything worked perfectly until I got banned a few days ago.
    After last Alan Wake's update i had to use new (definitive) method, because old one was broken somehow (error "no network connection").
    Three days ago I got banned for using cheats etc. So yesterday I used new account and everything was great, but today I got banned again...
    I didn't use offerings I couldn't earn, nor breakable skins or something like this on both accounts. Just played around 5 my favourite characters, using different default items and bloodweb offerings.
    So, do i have blocking by hardware or something like that right now? Or they finalyy managed how to track fiddler's spoofing?

  13. #1601
    Blink1000's Avatar
    Join Date
    Nov 2016
    Gender
    male
    Posts
    22
    Reputation
    10
    Thanks
    3
    My Mood
    Cheeky
    This is detected, my friend just got banned and multiple people are claiming they got banned in the past days. I would stay away from using currently.

  14. #1602
    Luc1d's Avatar
    Join Date
    Jul 2015
    Gender
    male
    Posts
    34
    Reputation
    10
    Thanks
    4
    My Mood
    Amazed
    Agreed with the above. It doesn't seem to be behaviors doing but EAC silent bans connected to fiddler in someway or another
    "It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. - Socrates

  15. #1603
    Nylaanthria's Avatar
    Join Date
    Apr 2022
    Gender
    male
    Posts
    22
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    Quote Originally Posted by badhoodie View Post
    I installed the game on my laptop and got the same error.
    So you were probably banned, I have had a banned account since 2020 and this is the warning that is given to banned accounts now, who knows why.

  16. #1604
    Chezos's Avatar
    Join Date
    Apr 2023
    Gender
    male
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Want to just also say, ive been using this method for a very long time as well and have been finally hit with the hammer :/ sad times as it was a very fun run with this unlock method. Never was using any thing that was obvious like using shop items that were technically not "released" yet. Mostly was just using perks and items. Again for a long time since this method was around, ive always used this and never any issues. For anyone looking, stay away until either there is a way to hide fiddler from EAC or just a new method entirely. Thanks for the epic fun times tho

  17. #1605
    slaphoe's Avatar
    Join Date
    Dec 2018
    Gender
    male
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Thanks
    0

    remove catalog file

    once i removed the catalog file everything worked fine...

Similar Threads

  1. Replies: 3
    Last Post: 08-18-2020, 01:59 PM
  2. LoL NA - Full Access/Unverified/All Champions Unlocked
    By snowtime in forum League of Legends Marketplace
    Replies: 3
    Last Post: 10-25-2019, 12:53 PM
  3. [WTS] GTA V Services/Unlock All/ 0% Ban Risk/Fast/Full Service With 10$/PS3->PS4,PC,XBOXONE
    By ploutarxos in forum Grand Theft Auto 5 (GTA V) User Services/Shops
    Replies: 69
    Last Post: 01-19-2019, 12:20 PM
  4. [WTS] GTA V Services/Unlock All/ 0% Risk/Full Service With 10$/PS3->PS4,PC,XBOXONE
    By niggaunderground in forum Grand Theft Auto 5 (GTA V) User Services/Shops
    Replies: 8
    Last Post: 08-29-2016, 05:32 PM
  5. [Outdated] Blockstorm Full Unlock All Weapons, No Recoil All Weapon,Instant Reload AK47
    By doncarlone in forum Other First Person Shooter Hacks
    Replies: 6
    Last Post: 12-10-2014, 07:57 PM