Page 1 of 5 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 77

Hybrid View

  1. #1
    WRsgdSFzx's Avatar
    Join Date
    Aug 2016
    Gender
    male
    Posts
    13
    Reputation
    10
    Thanks
    33
    My Mood
    Yeehaw

    My own AHK Aimbot + Looking for better improved ones.

    I know people are going to reply to this thread saying shit like AHK aimbot is completely detectable and they suck but I used a cloud gaming service so I don't need to worry about it.

    Heres my script.

    init:
    #NoEnv
    #SingleInstance, Force
    #Persistent
    #InstallKeybdHook
    #UseHook
    #KeyHistory, 0
    #HotKeyInterval 1
    #MaxHotkeysPerInterval 127
    version = 1.0
    traytip, 420GGAimbot****** %version%, Running in background!, 5, 1
    Menu, tray, NoStandard
    Menu, tray, Tip, Sharpshooter %version%
    Menu, tray, Add, Sharpshooter %version%, return
    Menu, tray, Add
    Menu, tray, Add, Help, info
    Menu, tray, Add, Exit, exit
    SetKeyDelay,-1, 1
    SetControlDelay, -1
    SetMouseDelay, -1
    SetWinDelay,-1
    SendMode, InputThenPlay
    SetBatchLines,-1
    ListLines, Off
    CoordMode, Pixel, Screen, RGB
    CoordMode, Mouse, Screen
    PID := DllCall("GetCurrentProcessId")
    Process, Priority, %PID%, High

    EMCol := 0xD82A22,0xDD5879,0x322F2D,0x0DF317,0xABB3C0
    ColVn := 64
    AntiShakeX := (A_ScreenHeight // 160)
    AntiShakeY := (A_ScreenHeight // 128)
    ZeroX := (A_ScreenWidth // 2)
    ZeroY := (A_ScreenHeight // 2)
    CFovX := (A_ScreenWidth // 8)
    CFovY := (A_ScreenHeight // 64)
    ScanL := ZeroX - CFovX
    ScanT := ZeroY
    ScanR := ZeroX + CFovX
    ScanB := ZeroY + CFovY
    NearAimScanL := ZeroX - AntiShakeX
    NearAimScanT := ZeroY - AntiShakeY
    NearAimScanR := ZeroX + AntiShakeX
    NearAimScanB := ZeroY + AntiShakeY

    Loop, {
    KeyWait, LButton, D
    PixelSearch, AimPixelX, AimPixelY, NearAimScanL, NearAimScanT, NearAimScanR, NearAimScanB, EMCol, ColVn, Fast RGB
    if (!ErrorLevel=0) {
    loop, 10 {
    PixelSearch, AimPixelX, AimPixelY, ScanL, ScanT, ScanR, ScanB, EMCol, ColVn, Fast RGB
    AimX := AimPixelX - ZeroX
    AimY := AimPixelY - ZeroY
    DirX := -1
    DirY := -1
    If ( AimX > 0 ) {
    DirX := 1
    }
    If ( AimY > 0 ) {
    DirY := 1
    }
    AimOffsetX := AimX * DirX
    AimOffsetY := AimY * DirY
    MoveX := Floor(( AimOffsetX ** ( 1 / 2 ))) * DirX
    MoveY := Floor(( AimOffsetY ** ( 1 / 2 ))) * DirY
    DllCall("mouse_event", uint, 1, int, MoveX * 1.5, int, MoveY, uint, 0, int, 0)
    }
    }
    }

    Pause:: pause
    return:
    goto, init

    info:
    msgbox, 0, Sharpsooter %version%, Made by CelikShadow (my fortnite ign) @ slut.io`nOverwatch must be running in borderless windowed mode.`nPress pause key to pause this program.`nLeft click automatically aims down target near the center of the screen.`nRecommended for near distance(~15m) and full-auto weapons.
    return

    exit:
    exitapp


    Its pretty bad but works OK in CQC


    Anyone have any others they mind sharing?

  2. The Following 3 Users Say Thank You to WRsgdSFzx For This Useful Post:

    amirmp10000mir (07-15-2019),chico62 (10-27-2018),ovikiller (12-31-2018)

  3. #2
    adrenaline123's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Gender
    female
    Posts
    48
    Reputation
    10
    Thanks
    15
    Quote Originally Posted by WRsgdSFzx View Post
    I used a cloud gaming service so I don't need to worry about it.
    mind sharing the trick ?

  4. #3
    WRsgdSFzx's Avatar
    Join Date
    Aug 2016
    Gender
    male
    Posts
    13
    Reputation
    10
    Thanks
    33
    My Mood
    Yeehaw
    Quote Originally Posted by adrenaline123 View Post
    mind sharing the trick ?
    Sure, just search up GeForce NOW, then sign up for beta service, it takes a couple days or maybe a week to get a response but its worth it.. not only does it hide AHK cheats but it also enhances frame rate(obviously, its a cloud gaming service)..


    It's free while its in beta but it's been in beta for about 9 months so don't expect any changes as of now..

  5. #4
    häzze's Avatar
    Join Date
    Sep 2018
    Gender
    male
    Posts
    15
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Quote Originally Posted by WRsgdSFzx View Post
    Sure, just search up GeForce NOW, then sign up for beta service, it takes a couple days or maybe a week to get a response but its worth it.. not only does it hide AHK cheats but it also enhances frame rate(obviously, its a cloud gaming service)..


    It's free while its in beta but it's been in beta for about 9 months so don't expect any changes as of now..
    and ur game is getting startet over geforce now then and not on ur PC?

  6. #5
    44isgold's Avatar
    Join Date
    Dec 2018
    Gender
    male
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Quote Originally Posted by WRsgdSFzx View Post
    Sure, just search up GeForce NOW, then sign up for beta service, it takes a couple days or maybe a week to get a response but its worth it.. not only does it hide AHK cheats but it also enhances frame rate(obviously, its a cloud gaming service)..


    It's free while its in beta but it's been in beta for about 9 months so don't expect any changes as of now..
    Okay I have this too but for mac. Does it work?

  7. #6
    bot1234567890's Avatar
    Join Date
    May 2019
    Gender
    female
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    do you need GeForce

  8. #7
    SolrPrism's Avatar
    Join Date
    Aug 2018
    Gender
    male
    Posts
    16
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    Wow I didn't know that AHK was this complex

  9. The Following User Says Thank You to SolrPrism For This Useful Post:

    demonyenrab (06-17-2019)

  10. #8
    Koolhacker's Avatar
    Join Date
    Sep 2018
    Gender
    male
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Thanks
    0

    Help?

    I know this might sound dumb, but I have geforce now, and did the AHK code. Could you teach me how I can go from there? Thanks!

  11. #9
    the000dragon's Avatar
    Join Date
    Sep 2018
    Gender
    male
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    how to use the hack

  12. #10
    WRsgdSFzx's Avatar
    Join Date
    Aug 2016
    Gender
    male
    Posts
    13
    Reputation
    10
    Thanks
    33
    My Mood
    Yeehaw
    Quote Originally Posted by Koolhacker View Post
    I know this might sound dumb, but I have geforce now, and did the AHK code. Could you teach me how I can go from there? Thanks!
    No problem, so download AutoHotKey from google, then after its COMPLETELY installed, make a notepad, then paste this code into it. After that, save the file to your desktop and as aimbot.ahk. After than right click the file and hit compile then you should see another file appear on your desktop called the same thing with a different icon, then just run it.

    Enjoy..

    - - - Updated - - -

    Quote Originally Posted by the000dragon View Post
    how to use the hack
    Recent post explains
    Last edited by WRsgdSFzx; 09-29-2018 at 10:36 AM.

  13. #11
    Toom456's Avatar
    Join Date
    Sep 2018
    Gender
    male
    Posts
    2
    Reputation
    10
    Thanks
    3
    with geforce now though ur account can still get banned even thoguh its on another pc with akh?

  14. #12
    kahou2003's Avatar
    Join Date
    Oct 2015
    Gender
    male
    Posts
    2
    Reputation
    10
    Thanks
    0

    what is cqc

    what does cqc stand for i would like to know

  15. #13
    roza117's Avatar
    Join Date
    Oct 2018
    Gender
    male
    Posts
    2
    Reputation
    10
    Thanks
    0

    how to get bot

    Quote Originally Posted by WRsgdSFzx View Post
    No problem, so download AutoHotKey from google, then after its COMPLETELY installed, make a notepad, then paste this code into it. After that, save the file to your desktop and as aimbot.ahk. After than right click the file and hit compile then you should see another file appear on your desktop called the same thing with a different icon, then just run it.

    Enjoy..

    - - - Updated - - -



    Recent post explains
    mate i still dont really get how to dowload the bot i have downloaded ahk then a created a new notepad and copy and pasted and saved to desktop as aimbot.ahk but then i dont know what to do

  16. #14
    WRsgdSFzx's Avatar
    Join Date
    Aug 2016
    Gender
    male
    Posts
    13
    Reputation
    10
    Thanks
    33
    My Mood
    Yeehaw
    Quote Originally Posted by roza117 View Post
    mate i still dont really get how to dowload the bot i have downloaded ahk then a created a new notepad and copy and pasted and saved to desktop as aimbot.ahk but then i dont know what to do
    Heres the step by step.

    1) Install AutoHotKey
    2) Copy and paste my code into a notepad
    3) Save as fortnitecheat.ahk
    4) Right click on that file and hit compile
    5) Run the script.

  17. #15
    Anonymous[234]'s Avatar
    Join Date
    Mar 2019
    Gender
    male
    Posts
    2
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    ok so then how do i put the code on AutoHotKey???

Page 1 of 5 123 ... LastLast

Similar Threads

  1. [WTB] Looking for better Skins $1.40 and STs $1.25/each [PAYPAL]
    By Hyd in forum Realm of the Mad God Selling / Trading / Buying
    Replies: 31
    Last Post: 01-31-2017, 06:04 PM
  2. [Hiring] Looking for betters.
    By Hentai in forum Work & Job Offers
    Replies: 10
    Last Post: 10-04-2016, 04:10 PM
  3. [SOLD] Looking for better SKINS 1.00-1.10$ [PAYPAL]
    By Hyd in forum Realm of the Mad God Selling / Trading / Buying
    Replies: 5
    Last Post: 09-28-2016, 07:48 AM
  4. How can i create my own sipmle aimbot hack for CA
    By jrobl in forum Combat Arms Discussions
    Replies: 7
    Last Post: 04-17-2014, 11:47 PM
  5. a system crosshair look for better description
    By Crazyabdule in forum Hack Requests
    Replies: 2
    Last Post: 04-05-2009, 01:51 PM