Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 21
  1. #1
    Maik8's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Gender
    male
    Location
    Germany
    Posts
    176
    Reputation
    61
    Thanks
    771
    My Mood
    Amused

    Exalt Account Manager

    It's time for another release!

    I just found that there is no public tool for easy account switching for exalt, so I just made one on my own.
    Here is what I came up with:

    Main features
    1. Quickly open exalt with different accounts.
    2. Open multiple instances of Exalt at once with the click of a button!
    3. AES 128 encrypted save-file.

     

    Exalt Account Manager


    Add an account


    Account in list


    Options


    Crypted Account Infos


    Exalt opened using the EAM



    Two exalt sessions opened using the EAM



     

    1. Add your accounts, only email and password do matter, the username is just for your organisation.
    2. Click on the round play button to start exalt with this account.


     

    Why does Exalt not start?
    - If it for some reason does not start exalt, check if you have exalt installed, if so, check if the path in the options is set correctly.

    I can't even get it to work!
    - Check if you have .Net Framework 4.7.2 or later installed!

    If you have problems, please let me know, but not just "it does not work", please give me as much information as possible, so i can try to help you.





     
    sorry for the inconvenience I caused due to missing attachments

    <b>Downloadable Files</b> Downloadable Files

  2. The Following 18 Users Say Thank You to Maik8 For This Useful Post:

    amags (05-20-2020),ArashiSeijuro (05-20-2020),Chase (05-20-2020),DawiX3006 (05-24-2020),Derpaherpa (05-20-2020),effieff (05-20-2020),erinashleyf (05-20-2020),hnrt (05-20-2020),Horus7014 (05-21-2020),ItzBraddlez (05-20-2020),Kate (05-19-2020),KAWIIIboII (05-21-2020),llBorutoll (05-20-2020),NicShare (05-20-2020),Phoah (05-23-2020),sheronozildo (05-22-2020),SunOfNoob (05-20-2020),wawawa12345678 (08-04-2020)

  3. #2
    Matthew's Avatar
    Join Date
    Mar 2017
    Gender
    male
    Posts
    5,327
    Reputation
    1162
    Thanks
    1,156
    /Approved

    Report back results

  4. The Following User Says Thank You to Matthew For This Useful Post:

    Maik8 (05-20-2020)

  5. #3
    NicShare's Avatar
    Join Date
    Mar 2013
    Gender
    male
    Posts
    11
    Reputation
    10
    Thanks
    5
    Tool hangs when attempting to login to an account, not sure if this is due to the new update

  6. #4
    Maik8's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Gender
    male
    Location
    Germany
    Posts
    176
    Reputation
    61
    Thanks
    771
    My Mood
    Amused
    Quote Originally Posted by NicShare View Post
    Tool hangs when attempting to login to an account, not sure if this is due to the new update
    Thanks for the info, will look into it later.

  7. #5
    0x7FFFFFFF's Avatar
    Join Date
    May 2020
    Gender
    male
    Posts
    36
    Reputation
    10
    Thanks
    14
    Quote Originally Posted by NicShare View Post
    Tool hangs when attempting to login to an account, not sure if this is due to the new update
    If all the tool does is set the launch arguments then it's not because of the game update.
    My launcher works fine with the newest RotMG update. So either it's a bug in the @OP's program or you aren't doing something right. I guess you should just double check you are doing it correct.

  8. The Following User Says Thank You to 0x7FFFFFFF For This Useful Post:

    Maik8 (05-20-2020)

  9. #6
    NicShare's Avatar
    Join Date
    Mar 2013
    Gender
    male
    Posts
    11
    Reputation
    10
    Thanks
    5
    I can start multiple instances of the client, but it just never passes the loading screen with the 4 diamonds

  10. #7
    0x7FFFFFFF's Avatar
    Join Date
    May 2020
    Gender
    male
    Posts
    36
    Reputation
    10
    Thanks
    14
    Quote Originally Posted by NicShare View Post
    I can start multiple instances of the client, but it just never passes the loading screen with the 4 diamonds
    Make sure your email and password are correct.

  11. The Following User Says Thank You to 0x7FFFFFFF For This Useful Post:

    Maik8 (05-20-2020)

  12. #8
    Maik8's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Gender
    male
    Location
    Germany
    Posts
    176
    Reputation
    61
    Thanks
    771
    My Mood
    Amused
    Quote Originally Posted by 0x7FFFFFFF View Post
    If all the tool does is set the launch arguments then it's not because of the game update.
    My launcher works fine with the newest RotMG update. So either it's a bug in the @OP's program or you aren't doing something right. I guess you should just double check you are doing it correct.
    All I do is basicly start the .exe with the required start options.

    Quote Originally Posted by 0x7FFFFFFF View Post
    Make sure your email and password are correct.
    That can be the main issue tho.
    IF not, please contact me here again and we will investigate it further.

  13. #9
    0x7FFFFFFF's Avatar
    Join Date
    May 2020
    Gender
    male
    Posts
    36
    Reputation
    10
    Thanks
    14
    Quote Originally Posted by Maik8 View Post
    All I do is basicly start the .exe with the required start options.



    That can be the main issue tho.
    IF not, please contact me here again and we will investigate it further.
    Yeah that's what I thought but wasn't sure. The other person probably mistyped their email or password then.
    Also good job on this! It looks a lot better than mine does.

  14. The Following User Says Thank You to 0x7FFFFFFF For This Useful Post:

    Maik8 (05-20-2020)

  15. #10
    Maik8's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Gender
    male
    Location
    Germany
    Posts
    176
    Reputation
    61
    Thanks
    771
    My Mood
    Amused
    Quote Originally Posted by 0x7FFFFFFF View Post
    Yeah that's what I thought but wasn't sure. The other person probably mistyped their email or password then.
    Also good job on this! It looks a lot better than mine does.
    Thanks! I didn't spend much time on the UI tho. IMO it looks kinda unfinished and too blank. Also what bothers me is, that it's unresponsive... that said, I do not intend to change that soon haha.

  16. #11
    NicShare's Avatar
    Join Date
    Mar 2013
    Gender
    male
    Posts
    11
    Reputation
    10
    Thanks
    5
    There is no typo, it is the same issue trying with 6 different accounts.
    Last edited by NicShare; 05-20-2020 at 07:41 PM.

  17. #12
    Maik8's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Gender
    male
    Location
    Germany
    Posts
    176
    Reputation
    61
    Thanks
    771
    My Mood
    Amused
    Quote Originally Posted by NicShare View Post
    There is no typo, it is the same issue trying with 6 different accounts.
    Do you have exalt installed?
    If so, is the .exe path in the options of my EAM set correctly?

  18. #13
    NicShare's Avatar
    Join Date
    Mar 2013
    Gender
    male
    Posts
    11
    Reputation
    10
    Thanks
    5
    Quote Originally Posted by Maik8 View Post
    Do you have exalt installed?
    If so, is the .exe path in the options of my EAM set correctly?
    Hey I got it working, my issue was I had the normal Exalt client open as well. You have to start all instances from the tool. If you start an instance with the normal client it bars the tool from working correctly.

  19. The Following User Says Thank You to NicShare For This Useful Post:

    Maik8 (05-21-2020)

  20. #14
    Maik8's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Gender
    male
    Location
    Germany
    Posts
    176
    Reputation
    61
    Thanks
    771
    My Mood
    Amused
    Quote Originally Posted by NicShare View Post
    Hey I got it working, my issue was I had the normal Exalt client open as well. You have to start all instances from the tool. If you start an instance with the normal client it bars the tool from working correctly.
    Sweet! Good to know that, added it in the troubleshooting section.
    Enjoy!

  21. #15
    Starryeye's Avatar
    Join Date
    Jan 2019
    Gender
    male
    Posts
    2
    Reputation
    10
    Thanks
    0

    Question

    Does it not save our logins for after we close the manager?

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. [Release] Easy Account Manager for CoD: MW 2 UPDATE (1.0.174)
    By Houston in forum Call of Duty 6 - Modern Warfare 2 (MW2) Hacks
    Replies: 102
    Last Post: 04-07-2010, 04:15 PM
  2. Easy Account Management
    By Py$!eK in forum Call of Duty Modern Warfare 2 Help
    Replies: 18
    Last Post: 02-19-2010, 03:43 PM
  3. [Release] Easy Account Manager COD Rank&Unlock Hack
    By DirtyHippie in forum Call of Duty 6 - Modern Warfare 2 (MW2) Hacks
    Replies: 16
    Last Post: 02-07-2010, 12:49 AM
  4. [Release] Easy Account Manager for CoD: MW 2 (After Patch 1.0.172)
    By Houston in forum Call of Duty 6 - Modern Warfare 2 (MW2) Hacks
    Replies: 37
    Last Post: 01-12-2010, 06:59 AM
  5. [Release] Easy Account Manager for CoD: MW 2
    By Houston in forum Call of Duty 6 - Modern Warfare 2 (MW2) Hacks
    Replies: 1
    Last Post: 12-03-2009, 08:48 AM

Tags for this Thread