Bs Trainer 11.03.2010

Posts 1–15 of 29 · Page 1 of 2
Bs Trainer 11.03.2010
As i promised yesterday i updated the trainer after today patch. Have fun.

Virus Total Scan
Bs Trainer 11.03.2010.zipattachment deleted · 283 downloads before removal
can't open Zzz
Quote Originally Posted by euevcvceeu3 View Post
As i promised yesterday i updated the trainer after today patch. Have fun.

Virus Total Scan
coaie daca nu te opresti cu cacaturile astea iti pic site-ul pe care ai logurile. sau daca preferi iti sterg baza de date.
Quote Originally Posted by crackz0or View Post
coaie daca nu te opresti cu cacaturile astea iti pic site-ul pe care ai logurile. sau daca preferi iti sterg baza de date.
Fa ce ai de facut . Mai am multe. Tu ai vrut asa. Eu nu ti-am iesit din cuvant niciodata si te-am respectat mereu.
Fa ce ai de facut . Mai am multe. Tu ai vrut asa. Eu nu ti-am iesit din cuvant niciodata si te-am respectat mereu.
ce face? ti-am spus sa le scoti si nu le-ai scos. cum se numeste asta?
ce face? ti-am spus sa le scoti si nu le-ai scos. cum se numeste asta?
Chiar daca apaream logat eu nu eram pe pagina si nu am apucat sa vad. NU a fost cu rea intentie. Credeam ca ai apucat sa ma cunosti macar putin.
Chiar daca apaream logat eu nu eram pe pagina si nu am apucat sa vad. NU a fost cu rea intentie. Credeam ca ai apucat sa ma cunosti macar putin.
mi-ai raspuns pe chat, cum nu erai logat? tu te auzi ce spui?
mi-ai raspuns pe chat, cum nu erai logat? tu te auzi ce spui?
Eu nu ti-am spus decat atat "scoate comenturile.... sunt eu" (ceva de genul asta). Dupa care m-am trezit banat....
Eu nu ti-am spus decat atat "scoate comenturile.... sunt eu" (ceva de genul asta). Dupa care m-am trezit banat....
in fine, mare lucru oricum nu faci, eu daca pun vicky in nume intra buluc. la tine 100 views in 2 zile, cate loguri ai? 10-20? si te-am invatat sa faci invisible si ti-am criptat serveru gunoi ce esti. si daca ai vazut ca te-am banat puteai sa le scoti, imi spuneai si iti scoteam ban. da unde nu-i minte...

intra pe chat si iti dau unban sa vorbim daca ai demnitate pe undeva ascunsa.
in fine, mare lucru oricum nu faci, eu daca pun vicky in nume intra buluc. la tine 100 views in 2 zile, cate loguri ai? 10-20? si te-am invatat sa faci invisible si ti-am criptat serveru gunoi ce esti. si daca ai vazut ca te-am banat puteai sa le scoti, imi spuneai si iti scoteam ban. da unde nu-i minte...

intra pe chat si iti dau unban sa vorbim daca ai demnitate pe undeva ascunsa.
scoate banu
scoate banu
am scos de peste tot. forum/ip/mail, toate unbanned.
am scos de peste tot. forum/ip/mail, toate unbanned.
ai msg in privat
can this hack works crackz0or?
anyone tested this?
Posts 1–15 of 29 · Page 1 of 2
This thread is closed for replies.

Tags for this Thread

None

Need help?