Red facePB Turkey

Posts 1–8 of 8 · Page 1 of 1
PB Turkey
I know begging for hacks=ban But i'll ask some questions.I have a lot of hacks but everyone was patched before I downloaded.In Turkish Server a lot of hackers using WH.I can't understand how do they use it.Can anyone upload a hack and teach us For "HOW TO WORK IT".Its not only for me.We need it.Cuz there are too many hackers in Turkey.We can stop them by using hack to hackers If anyone Help We are Waiting [Türkler çevirin google translate belki anlarsınız.Ben kendi ingilizcemle yazdm..We are Waiting...
Dostum böle konular açmayin burda türkiyeyi temsil ediyoruz sorununuz varsa bana sorun duvarım açık size yardımcı olabilirim hackler ise çalıştırmasi size kalmıs pcden pcye değişiyor yani bazi bilgisayarlarda hiç çalışmıyor bana ulas yardımcı olurum

(Pls close thread problem solved )
Quote Originally Posted by pirate143 View Post
Dostum böle konular açmayin burda türkiyeyi temsil ediyoruz sorununuz varsa bana sorun duvarım açık size yardımcı olabilirim hackler ise çalıştırmasi size kalmıs pcden pcye değişiyor yani bazi bilgisayarlarda hiç çalışmıyor bana ulas yardımcı olurum

(Pls close thread problem solved )
yardımcı olabilir msiin bana. hep güncelleme gelıor wall hacke ama bi türlü yapamıorum. şuan elinde çalışan wall var mı acaba kardşm ?
Abi msn e girsene
Wh yok suan cıkınca haber vericem yakında kapanmıcak bir vip hack satislari baslicak bilgilendiririm bu arada yardımcı olduysam thanks buttonunua tıklamayı unutmayın
dostum bende bu siteye uzun zamandır takılıyorum türkiye için çalışan yok çünkü Tr server günceLLemeLeri iLe yabancıLarın günceLLemeLeri farklı yazdıkLarı programLar onLarın kendi serverlarına göre ayarlıyorlar bizimkine göre degiL kolay koLay buLamazsın türk serverda caLışan HiLe.
Dostum onlar kendi serverina ayarliyorsa bende kendi serverima ayarlarım rahat ol yabancılar ne kadar bekliyorsa bizde okadar bekliyoruz cok nadir sorunlar çıkıyor yanlız Dave biraz mesgul olduğu için hack çıkarma konusunda bizi bekletiyor bu yüzden vip hack satin alıyoruz ama herkese güvenilmez dolandırma olayları çok dikkat edin paranız bosa gitmesin
Speak English.
Posts 1–8 of 8 · Page 1 of 1
This thread is closed for replies.

Tags for this Thread

Need help?