#Region "Form Eye Candy"
Dim Point As New System.Drawing.Point()
Dim X, Y As Integer
Dim Set1 As String
Private Sub Label7_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles lblClose.Click
Set1 = "Close"
Timer2.Start()
End Sub
Private Sub lblMinimize_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles lblMinimize.Click
Set1 = "Min"
Timer2.Start()
End Sub
Private Sub Timer2_Tick(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Timer2.Tick
Opacity -= 0.03
If Opacity = 0 Then
If Set1 = "Min" Then
WindowState = FormWindowState.Minimized
Opacity = 100
Else
End
End If
Timer2.Stop()
End If
End Sub
Private Sub frmText_MouseDown(ByVal sender As Object, ByVal e As System.Windows.Forms.MouseEventArgs) Handles frmText.MouseDown
X = Control.MousePosition.X - Me.Location.X
Y = Control.MousePosition.Y - Me.Location.Y
End Sub
Private Sub frmToolbar_MouseDown(ByVal sender As Object, ByVal e As System.Windows.Forms.MouseEventArgs) Handles frmToolbar.MouseDown
End Sub
Private Sub lblMinimize_MouseDown(ByVal sender As Object, ByVal e As System.Windows.Forms.MouseEventArgs) Handles lblMinimize.MouseDown
End Sub
Private Sub lblMinimize_MouseMove(ByVal sender As Object, ByVal e As System.Windows.Forms.MouseEventArgs) Handles lblMinimize.MouseMove
If e.Button = MouseButtons.Left Then
Point = Control.MousePosition
Point.X = Point.X - (X)
Point.Y = Point.Y - (Y)
Me.Location = Point
End If
End Sub
Private Sub frmText_MouseMove(ByVal sender As Object, ByVal e As System.Windows.Forms.MouseEventArgs) Handles frmText.MouseMove
Point.X = Point.X - (X)
Point.Y = Point.Y - (Y)
Me.Location = Point
End If
End Sub
Private Sub frmToolbar_MouseMove(ByVal sender As Object, ByVal e As System.Windows.Forms.MouseEventArgs) Handles frmToolbar.MouseMove
Point.X = Point.X - (X)
Point.Y = Point.Y - (Y)
Me.Location = Point
End If
End Sub
#End Region