Türk arkadaşlar böyle garip garip kodlu hileler var onları nasıl yapabileceğimi anlatırmısınız herkes koyuyo ama nasıl yapılacağını anlatmıyo lütfen ayrdım edin
I'll translate what he wrote:
Turkish friends there are things like codes which i cant do anything to them, how to use them exactly.
Now i'll respond in Turkish:
Merhaba birader onları kullanmak için bilgisayar programcısı olman lazım, C++ öğrenebilirsin ancak bu 3 ayını alır. Bu 3 aydan sonra da oyun programcılığını öğrenmen lazım. Kısaca maalesef kullanamazsın.
Translating what i wrote:
Yo bro () if you want to use them, u gotta know C++ and stuff. But it'll take long times like 3~months. After that, u gotta also learn UE3 Engine/game programming. So u cant use them.
tamam teşekkür ederim en iyisi ben direk hazır bulmaya çalışayım her hangi çalışan bi hack bilen varmı apb için?
bildiğim kadarıyla şuanda çalışan yok ama sen yiede bi bak belki bulursun
Apb hakkında derin hack çalışması yapan tek site burası diğerlerinde tık yok o yüzden tek ümidim burası ama yabancı dilim pek kuvvetli olmadığımdan tek ümidim sizlersiniz
From the looks of it, this seems solved, plus this really is an English only forum
Görünüyor, bu sorun çözülmüş, ayrıca bu gerçekten bir İngilizce sadece forum görünüyor