PatchedHackerMaybe Hack v3 (EU Crossfire)

Posts 16–30 of 127 · Page 2 of 9
elmondanád hogyan kell bakapcsolni vagy valami mert megint ugyan az van mint a cápás injectoral
ezt a részét nem értem:Press alt+tab to switch between menu hack & crossfire or check in windows taskbar
alt+tab azal átugrik egy másik programra...
mert nem jön ki a menü érted?? azt hogy tudom előhozni
vagy mikor kell injectelni röktön mikor bejön a cf vagy mikor már be vagy jelentkezve???

mert akk írd már le lépésről lépésre hogy kell

---------- Post added at 05:42 AM ---------- Previous post was at 05:36 AM ----------

De még mindig ugyan az, hogy kell előhozni bekapcsolni a hacket??? mert alt+tab -al átváltasz egy másik programra .. vagy mikor kell injectelni mikor belépsz???
vagy mikor elindul a cf vagy stb... írd már le részletesen mit rontottam el..
Feedback:
Knife OHK gives client error
Wallhack+Seeghost not works. It gives an error message (C++) and quit
Please fix these funktions (I need Wallhack+Seeghost ) But it's a good hack, thank you

---------- Post added at 04:43 AM ---------- Previous post was at 04:42 AM ----------

Quote Originally Posted by metin2mester View Post
elmondanád hogyan kell bakapcsolni vagy valami mert megint ugyan az van mint a cápás injectoral
ezt a részét nem értem:Press alt+tab to switch between menu hack & crossfire or check in windows taskbar
alt+tab azal átugrik egy másik programra...
mert nem jön ki a menü érted?? azt hogy tudom előhozni
vagy mikor kell injectelni röktön mikor bejön a cf vagy mikor már be vagy jelentkezve???

mert akk írd már le lépésről lépésre hogy kell

---------- Post added at 05:42 AM ---------- Previous post was at 05:36 AM ----------

De még mindig ugyan az, hogy kell előhozni bekapcsolni a hacket??? mert alt+tab -al átváltasz egy másik programra .. vagy mikor kell injectelni mikor belépsz???
vagy mikor elindul a cf vagy stb... írd már le részletesen mit rontottam el..
Még mielőtt elindítod a Crossfiret válaszd már ki az injectet. Az lesz a baj
vagy tudsz valami más működő hacket t0???? pls kéne

---------- Post added at 05:45 AM ---------- Previous post was at 05:44 AM ----------

Quote Originally Posted by Bobobot0 View Post
Feedback:
Knife OHK gives client error
Wallhack+Seeghost not works. It gives an error message (C++) and quit
Please fix these funktions (I need Wallhack+Seeghost ) But it's a good hack, thank you

---------- Post added at 04:43 AM ---------- Previous post was at 04:42 AM ----------

Még mielőtt elindítod a Crossfiret válaszd már ki az injectet. Az lesz a baj
és hogy hozom be a menüt??
Amúgy nekem működött ez
és ez is mindkettő Finjecttel
Ott már menne az alt+tab
I loveeeeeee you man is the best for the bio mode ty so much so much so much!!! DD I am so happy like you keep it up
Quote Originally Posted by I'm Greek View Post
I loveeeeeee you man is the best for the bio mode ty so much so much so much!!! DD I am so happy like you keep it up
dragon hell is the best still works
a második linknél ki jön valami xtrapos valami azért nem működik..

---------- Post added at 06:32 AM ---------- Previous post was at 05:59 AM ----------

segítenél egyik se megy ???? le írnád lépésről lépésre??

---------- Post added at 07:03 AM ---------- Previous post was at 06:32 AM ----------

Quote Originally Posted by Bobobot0 View Post
Amúgy nekem működött ez
és ez is mindkettő Finjecttel
segítenél??
...
Tehát
1. letöltöd a hekket (most a dragon hell-ről beszélek, szerintem az a legjobb)
2. letöltöd az Finjectet.
3. Megnyitod az Finjectet és oldalt van az hogy add
4. katt arra és válaszd ki a letöltöd hekket (először az SndDrv.dll-t aztán megint add, és SndDrv2.dll-t)
5. Katt az injectre (felülre beírtad azt hogy crossfire.exe)
6. Most így néz ki: Képfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkül
7. Elindítod a crossfire-t (amikor elindul hallanod kéne egy kis sípszót)
8. Bejelentkezel
9. És kész, működnie kéne. Ha nem, akkor a WinXp zavar be, és be kell látnod, hogy amíg nem raksz a gépedre legalább egy win7et, addig nem tudsz hekkelni :P

---------- Post added at 06:17 AM ---------- Previous post was at 06:12 AM ----------

Viszont most mennem kell (szemészet xD) úgyhogy nem tudok válaszolni egy ideig
GOOD JOB work work i use mamo's 2.0
i use mamo injektor
The no recoil dont work good and the fast knife give error on the next version plz fix this problems ty
I LOVE U
O
o
o
Finally a hack wich you can turn the features on/off. I FREAKIN LOVE U MAN!!! (NO HOMO)
It isnt working for me win 7 32 bit .. maybe because i have net framework 4.0 ? i tried to install 3.5 bit i didnt got it because there always came an error .. can you make it work with net framework 4.0 pls ?
Posts 16–30 of 127 · Page 2 of 9
This thread is closed for replies.